donderdag 3 november 2022

Europarlementariër: ‘President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland’

 


Afgelopen maand heeft de Oekraïense president Zelenski onderhandelingen met de Russische president Poetin formeel als ‘onmogelijk’ verklaard. Hij zette zijn handtekening onder een decreet hierover, maar liet nog wel de deur open voor gesprekken met Rusland.

Eind vorige maand zei Poetin dat zijn land klaar is voor gesprekken om het conflict in Oekraïne te beëindigen, maar dat Oekraïne niet bereid is om aan de onderhandelingstafel te gaan zitten.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff heeft met afschuw kennisgenomen van de berichtgeving dat Oekraïne weigert om met Rusland in overleg te treden teneinde vrede te bewerkstelligen.

De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg

“Ik wil menselijk leed beëindigen. Iedere dag gaan er levens verloren en onze eigen economische rampspoed wordt met de dag groter,” aldus De Graaff.

Het Europarlementslid eist dat Oekraïne teruggaat naar de onderhandelingstafel. “President Zelenski moet stoppen met zijn oorlogsretoriek tegen Rusland. Dit leidt tot verdere escalatie en een mogelijke derde wereldoorlog. De oplossing zit niet in wapens, maar in overleg.”

Globalistische dictatuur

Volgens De Graaff heeft de EU de sleutel in handen om Oekraïne tot vredesoverleg te manen. “De Oekraïense oorlogsmachine wordt door ons belastinggeld betaald. Wie betaalt, bepaalt.”

Mocht de EU dit verzoek niet inwilligen, dan is het volgens De Graaff overduidelijk dat de EU aansprakelijk is voor het ondergraven van de belangen van onze burgers ten faveure van de globalistische dictatuur die het World Economic Forum nastreeft.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...