zondag 13 november 2022

Mensen worden de plaag: Bill Gates ontwikkelt naaldloos vaccin dat zich als een virus onder de ongevaccineerden verspreidt

 februari 24, 2022   23269  39 


 Nieuw onderzoek, gefinancierd door de Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation, is gericht op de ontwikkeling van een naaldloos vaccin, dat zich als een virus kan verspreiden en niet geïnjecteerd hoeft te worden, zodat niemand ongevaccineerd kan blijven.

Het doel is een vaccin te maken dat mensen zonder hun toestemming “oplopen”, en zonder dat er injecties nodig zijn. Het vaccin zou met andere woorden als een verkoudheid van de ene persoon op de andere worden overgedragen, schrijft Naturalnews.com.

In een paper over dit onderwerp wordt beweerd dat infectieuze vaccins iets minder dodelijk zullen zijn dan de traditionele injecties, “maar niet ongevaarlijk: ze kunnen nog steeds doden.”

“Sommige mensen zullen sterven die anders nog geleefd zouden hebben, hoewel er over het geheel genomen minder mensen sterven,” verklaart het verder. “Het andere probleem is dat er geen toestemming (voor vaccinatie) is van de meerderheid van de patiënten.”

De voorstanders van het concept zeggen dat het niet anders is dan kunstmatige waterfluoridering, waarbij het grote publiek massaal wordt gemedicineerd met een middel dat zogenaamd tandbederf voorkomt.

Net als gefluorideerd water zouden naaldloze vaccins met geweld worden toegediend, met methoden die de mensen niet in staat stellen om te kiezen voor een vrijstelling.

“Niemand wordt gevraagd of hij toestemming geeft, zelfs degenen die het er niet mee eens zijn,” zegt Prof. Dominic Wilkinson, een specialist in medische ethiek aan de Universiteit van Oxford die het idee blijkbaar steunt.

“In plaats daarvan vertrouwen wij aan de verkozenen toe dat zij de waarschijnlijke voordelen voor de gezondheid onderzoeken en beslissingen nemen op basis van het bewijsmateriaal. Ik denk niet dat er intrinsiek iets anders is als het gaat om het idee van zelfverspreidende vaccins.”

Zelfverspreidende “vaccins” zouden gemakkelijk in biowapens veranderd kunnen worden, waarschuwt wetenschapper

Dit alles klinkt Bill Gates als muziek in de oren, die al tientallen jaren ijverig werkt om de hele planeet op alle mogelijke manieren te dwingen te vaccineren.

Gates promoot al lang alle vaccins, waaronder injecties met het Covid-19 coronavirus, die hij wil koppelen aan de onderhuidse quantumdot-technologie. Dit concept heeft parallellen met het concept van het “merkteken van het beest”, dat in de bijbelteksten wordt geschetst.

“Zo’n zichzelf verspreidend wapen kan oncontroleerbaar en onomkeerbaar blijken,” waarschuwt Dr. Filippa Lentzos, universitair hoofddocent wetenschap en internationale veiligheid aan het King’s College in Londen.

Lentzos zegt dat het ontketenen van zelfverspreidende vaccins het voor kapers mogelijk zou maken om er biologische wapens van te maken, in de veronderstelling dat het om te beginnen al geen biologische wapens zijn.

Prof. Jim Bull, een infectieziektedeskundige aan de Universiteit van Idaho die de ontwikkelingen op het gebied van overdraagbare vaccins volgt, heeft gezegd dat het nog steeds onduidelijk is of zelfverspreidende vaccins überhaupt mogelijk zijn.

“De grote hindernis is op dit ogenblik te weten of wij ze kunnen maken,” zo wordt hij geciteerd.

Het Departement van Gezondheid en Sociale Zorg van Bull’s school vertelde aan Good Health dat geen proef voor een zelfspreidend vaccin “zou plaats vinden zonder strenge reglementaire en ethische goedkeuring te ondergaan.”

Uh huh, zeker.

“Als hij dit gedaan heeft – ik betwijfel of dit waar is – zal ik zelf achter hem aan gaan,” schreef een lezer op Newspunch, verwijzend naar Gates.

“Ik twijfel hier helemaal niet aan”, antwoordde een ander. “Vergeet niet dat Gates iemand is die ook ooit een grote fan was van massale ontvolking van de wereld.”

Iemand anders verwonderde zich over het gemak waarmee monsters als Gates gewoon doorgaan met het onthullen van doodsapparaat na doodsapparaat, allemaal verhuld als dingen die zogenaamd helpen om “levens te redden.”

“Laat ik het zo zeggen: ik ben er zeker van dat de elites dolgraag een insect zouden maken dat anderen zonder mankeren schade zal berokkenen, maar God heeft het menselijk lichaam gemaakt met een ontzagwekkend, krachtig immuunsysteem dat een heel harde noot is om te kraken als uw lichaam krijgt wat het qua voeding nodig heeft,” zei een ander die een sprankje hoop bood.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws

Bron: https://www.frontnieuws.com/mensen-worden-de-plaag-bill-gates-ontwikkelt-naaldloos-vaccin-dat-zich-als-een-virus-onder-de-ongevaccineerden-verspreidt/

BILL GATES DOSSIER


Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen 

Bill Gates verklaart in deze video vol trots dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen. Hij experimenteert met mensen alsof we een test-gewas van genetisch gemodificeerd maïs of gerst zijn. Backup:   Injectie-apparatuur met microchips De Covid-19 vaccins die nu zijn of worden ontwikkeld, lijken voort te komen uit Frankenstein’s laboratorium. Er is sprake … Meer lezen over




Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...