zondag 13 november 2022

Australische arts analyseert inhoud van covid-prikken, vindt grafeenoxide en zelfassemblerende nanocircuits

Vrijdag 11 november 2022 door: Ethan Huff

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven


(Natural News) Nieuwsgierig naar wat er werkelijk in die flesjes zit die ze covid-‘vaccins’ noemen, verzamelde een in Brisbane (Australië) gevestigde arts David Nixon monsters  en bekeek ze onder een microscoop naast het bloed van ‘volledig gevaccineerde’ patiënten, deze onthulden de aanwezigheid van grafeenoxide en andere storende ingrediënten.

Terwijl de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) beweren dat alle Wuhan coronavirus (Covid-19) prikken vrij zijn van “metalen, zoals ijzer, nikkel, kobalt, lithium en zeldzame aardlegeringen” en “gefabriceerde producten zoals micro-elektronica, elektroden, koolstofnanobuisjes en nanodraad-halfgeleiders”, het feit is dat dit gewoon niet waar is.

Time-lapse-fotografie vastgelegd door Nixon onthulde niet alleen de aanwezigheid van grafeenoxide, maar ook wat leek op "mechanische armen die gloeiende rechthoekige structuren assembleren en demonteren die eruitzien als circuits en microchips", om het tijdschrift ‘Spectator te citeren.

"Dit zijn geen 'gefabriceerde producten' in de woorden van de CDC omdat ze zichzelf construeren en deconstrueren, maar de vorming van de kristallen lijkt te worden gestimuleerd door elektromagnetische straling en stopt wanneer het glaasje met het vaccin wordt afgeschermd door een Faraday-zak", vervolgt het tijdschrift verder.

"De bevindingen van Nixon zijn vergelijkbaar met die van teams in Nieuw-Zeeland, Duitsland, Spanje en Zuid-Korea." (Gerelateerd: Britse wetenschappers bevestigen ook  de aanwezigheid van grafeenoxide in covid-injectieflacons.)

Meer dan 94 procent van het covid-gevaccineerde bloed bevat "vervormde" cellen en "luminescente vreemde voorwerpen"

Een ander soortgelijk onderzoek werd uitgevoerd door een Italiaanse groep onder leiding van Riccardo Benzi Cipelli, die bloedmonsters bekeek die waren verzameld van meer dan 1.000 mensen die ongeveer een maand eerder voor de covid-19 griep waren geïnjecteerd.

Alle patiënten in kwestie werden doorverwezen voor analyse omdat ze enige mate van bijwerkingen meldden na injectie. Cipelli en zijn team hoopten erachter te komen wat er met de lichamen van deze mensen was gebeurd door de staat van hun bloed nader te bekijken.

De bloedmonsters waren afkomstig van patiënten in de leeftijd van 15 tot 85 jaar, die allemaal tussen één en drie doses covid-19 griep vaccins kregen.

Er werd ontdekt dat een schokkende 94 procent van de monsters "abnormale metingen" vertoonde. Dit omvatte misvormde rode bloedcellen, verminderd aantal bloedcellen en klonteren rond "luminescerende vreemde voorwerpen die ook clusters van fibrine aantrokken."

"Sommige van de vreemde voorwerpen stippelden het bloed als een sterrennacht, sommige zelf geassembleerd tot kristallijne structuren en andere in spichtige takken en buizen", meldde Spectator verder.

De betrokken wetenschappers geloven dat de metaaldeeltjes die ze hebben waargenomen lijken op 'grafeenoxide en mogelijk andere metaalverbindingen'. Dit zijn zeker dingen die u niet in uw bloed zou willen aantreffen na het innemen van een zogenaamd 'medicijn'.

“Ze geloven dat het beschadigde bloed bijdraagt ​​aan stollingsstoornissen na het vaccin, die op hun beurt bijdragen aan verhoogde maligniteiten, terwijl materialen uit de grafeenfamilie geassocieerd zijn met oxidatieve stress, DNA-schade, ontsteking en schade aan die delen van het immuunsysteem die tumoren onderdrukken. ”, leggen de rapporten verder uit.

Dan hebben we de boodschapper-RNA (mRNA) -component van de schoten, die is ontworpen om te worden "verhuld" voor het immuunsysteem van de ontvanger. Aangenomen wordt dat dit verhulvermogen de immuunfunctionaliteit van de volledig geprikte mensen vermindert, een fenomeen dat ook bekend staat als door vaccin veroorzaakte AIDS of VAIDS.

Wanneer ze bij kamertemperatuur werden bewaard, bleken mRNA-vaccins verder spontaan chips en circuits te vormen. Deze vreemde voorwerpen werden ook geïdentificeerd in de bloedmonsters die werden verzameld uit de volledig geprikte.

“De situatie is des te alarmerender omdat er nu minder doden zouden moeten vallen, aangezien er eerder in de pandemie zoveel mensen stierven”, meldt Spectator. "Er is ook een dramatische toename van mensen met een handicap."

Meer weten over de gevaren en ineffectiviteit van vaccins? Kijk zeker eens op Vaccines.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Spectator.com.au

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2022-11-11-physician-analyzes-covid-jabs-graphene-oxide-nanocircuits.html


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...