dinsdag 8 november 2022

‘Tsunami’ van sterfgevallen: ‘Ze hebben een manier gevonden om mensen hiermee langzaam te vermoorden’


Eind oktober bedroeg de wereldwijde oversterfte naar schatting 21,8 miljoen. “Die tsunami van sterfgevallen waar ik al twee jaar over spreek, die doet zich nu voor,” zegt arts Sherri Tenpenny.

Ze wijst erop dat alle voorspellingen die ze sinds maart 2020 heeft gedaan, zijn uitgekomen. Tenpenny verwijst naar Britse cijfers die dateren van mei 2022, waaruit blijkt dat één op de 73 mensen sterft na de prik. “In Groot-Brittannië overlijden zo’n 1000 mensen per week,” zegt ze. “Er zijn meer dan 900 topsporters overleden.”

Samenstelling veranderd

Toen de vaccins werden uitgerold, kregen veel mensen een anafylactische shock. Het waren er zoveel dat men overwoog om vaccinatiecentra uit te rusten met reanimatieapparatuur. Nu horen we er vrijwel niets meer over. “Ze moeten de samenstelling hebben veranderd,” aldus Tenpenny.

Daarnaast beweerden talloze mensen dat ze magnetisch waren geworden na coronavaccinatie. Daar hoor je ook niets meer over.

3,5 miljard mensen

“Hebben ze iets veranderd zodat dat minder vaak gebeurt?” vraagt de arts. “Ik ben ervan overtuigd dat we allerlei dingen in deze vaccins blijven aantreffen. Ze hebben een manier gevonden om mensen hiermee langzaam te vermoorden.”

Ze willen 3,5 miljard mensen van de planeet hebben en ze hebben geleerd om dat op een langzame manier te doen, dus de meeste mensen zullen niets in de gaten hebben, aldus Tenpenny. Ze waarschuwt mensen om nooit meer een prik te nemen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...