donderdag 15 december 2022

De schokkende waarheid over het World Economic Forum, het is erger dan je denkt


De Amerikaanse pastoor Billy Crone schreef het boek ‘Klaus Schwab: The Third Reich and the Covid 19 Holocaust’. Volgens hem zijn berichten die de link leggen tussen het Derde Rijk en Klaus Schwab zoveel mogelijk van het internet gepoetst. Je moet heel diep graven, zei Crone.

De vader van Klaus, Eugen, runde een fabriek in Ravensburg waar munitie werd gemaakt voor Hitler. De nazi’s waren zo onder de indruk van de fabriek dat Eugen allerlei onderscheidingen kreeg. Het werd een modelfabriek voor de nazi’s, zei de pastoor in de podcast Tipping Point with Jimmy Evans.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Slavenarbeid

Er werkten bovendien slavenarbeiders in de fabriek, waaronder krijgsgevangenen. Dat is volgens Crone waar zijn slogan vandaan komt: je zult niets bezitten en gelukkig zijn. Slavenarbeid.

Hitler kwam aan de macht in een periode waarin er een economische crisis heerste. Hij nam vervolgens de overheid, scholen, media, medische industrie en wetenschap over. Daarna hield hij iedereen een utopie voor: het Duizendjarig Rijk.

Vierde Rijk

Hij zou de vervuiling terugdringen, de dieren redden, de bomen redden. Dat werd gebruikt als excuus om privébezit af te pakken. Er was in zijn ogen slechts ruimte voor één ras. De plannen van Hitler komen precies overeen met die van Schwab, stelt de pastoor. Hij veranderde alleen de naam van het Derde Rijk in de Vierde Industriële Revolutie, oftewel het Vierde Rijk.

Het einddoel? Crone: Schwab wil via het World Economic Forum en zijn Young Global Leaders de wereld overnemen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...