zaterdag 17 december 2022

In Australië is iets heel merkwaardigs aan de hand

 Er is iets gaande in Australië wat verklaard moet worden, zei Ed Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met Del Bigtree van The Highwire. “Een oversterfte van 18 procent is een ramp.” Hij wees erop dat de media zwijgen in alle toonaarden.


In 2020 was er in Australië sprake van ondersterfte, in 2021 klom de oversterfte naar vijf procent en in 2022 schoot de oversterfte omhoog naar 18 procent.



Heel merkwaardig

“We hebben zogenaamde wondervaccins en het virus is nu minder virulent, toch?” zei Dowd. “Omikron is niet veel meer dan een verkoudheid met enkele complicaties. Maar als je gevaccineerd bent, zijn er helaas heel veel complicaties. Er zijn allerlei gezondheidsproblemen die geassocieerd worden met de vaccinatie. Dus wat er in Australië gebeurt, is heel merkwaardig. Ik heb de Australische gezondheidsautoriteiten nog niet gehoord over de oversterfte van 18 procent. En het betreft alle leeftijdsgroepen.”

Vooral ouderen worden hard getroffen. In de leeftijdscategorie 75 tot 84 jaar bedraagt de oversterfte 23,5 procent en onder 85-plussers 21,3 procent.

Blijft stijgen

De media en gezondheidsautoriteiten reppen er met geen woord over, maar een oversterfte van 18 procent is een ramp, benadrukte Dowd. Hij citeerde directeur Scott Davison van de Amerikaanse verzekeraar OneAmerica, die zei dat een catastrofe die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent.

Het lijkt erop dat de trend doorzet en de oversterfte blijft stijgen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...