zaterdag 17 december 2022

Europarlementariër houdt vlammend betoog: ‘Al deze lieden moeten gearresteerd en veroordeeld worden’


Woensdag werd in het Europees Parlement gedebatteerd over het verdedigen van de democratie tegen buitenlandse inmenging.

“De Twittertop verhulde de corruptie van de familie Biden vlak voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Capital Research onthulde de geldstromen van de Open Society Foundations naar ngo’s om verkiezingen in de EU te ondermijnen,” zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff tijdens het debat.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het moet verborgen blijven

“E-mails tonen aan dat het World Economic Forum de Nederlandse regering opdroeg de WEF-agenda uit te voeren zonder dat het parlement of de kiezer hiervan wisten,” vervolgde De Graaff.

Qatar kocht leden van het Europees Parlement om. Ursula von der Leyen verbergt nog steeds de communicatie met Pfizer over de miljardendeals voor de Covid-nepvaccins. Het moet verborgen blijven dat de VS achter de aanslag op de gasleidingen van Rusland naar Duitsland zat, somde het Europarlementslid op.

Doofpot

“De burgers betalen de prijs voor deze oorlog en corruptie, en dus moeten de burgers de leugens blijven geloven.”

“De Europese Commissie en het Europees Parlement stoppen hun leugens, verkiezingsfraude, omkoperij en corruptie in de doofpot en maken zich hard voor censuur op social media. Al deze lieden moeten gearresteerd en veroordeeld worden,” benadrukte De Graaff.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...