dinsdag 26 juli 2022

Cardioloog over coronaprik: ‘Dit is erger dan een oorlog’

 
De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough verwees in gesprek met de Britse columnist en politicus Maajid Nawaz naar een rapport dat op 11 juni is gepubliceerd door de World Council for Health.

Uit het rapport – dat gebaseerd is op gegevens van onder meer het VAERS van het CDC, EudraVigilance van het EMA en VigiAccess van de WHO – blijkt dat er al meer dan 40.000 bevestigde sterfgevallen door het coronavaccin zijn. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk nog veel hoger, aldus McCullough.

187.000 vaccindoden

Daarnaast hebben vele miljoenen mensen vaccinatieschade opgelopen, zei de cardioloog. In sommige gevallen werden vaccins al na een handvol overlijdens van de markt gehaald. Toch blijven we driftig doorprikken.

McCullough verwees ook naar een paper van Spiro Pantazatos van de Columbia-universiteit en Herve Seligmann, die schatten dat er tussen februari en augustus 2021 alleen al in de Verenigde Staten tot wel 187.000 mensen zijn gestorven door het vaccin.

Erger dan oorlog

Ter vergelijking: de Vietnamoorlog heeft aan circa 58.000 Amerikaanse soldaten het leven gekost. “Dit is erger dan een oorlog,” benadrukte de cardioloog.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...