maandag 23 januari 2023

Afgelopen oktober onthult een geheim CDC-rapport (VS) dat ten minste 118.000 jongeren "plots stierven" als gevolg van de covid vaccins

 Vrijdag 20 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig PharmaCDCsamenzweringCOVIDGegevenssterfgevallenmisleidingontvolkingstierf plotselingfarmaceutische fraudewetenschappelijk bedrogOnverklaardVaccijnsdodenvaccinoorlogenvaccinsjeugd

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

16KWEERGAVEN

 

(Natural News) Het is niet gemakkelijk te identificeren - door ontwerp - op het eerste gezicht, maar documenten van Pfizer en de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) laten zien dat bijna een half miljoen kinderen en jongvolwassenen stierven binnen het jaar na de aankondiging van Tony Fauci dat kinderen in aanmerking komen voor covid 'vaccinatie'.”Van dit aantal werd bevestigd dat meer dan 118.000 doden het gevolg waren van covid vaccinatie-bijwerkingen.

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) wordt genoemd met het vinden van de gegevens en het presenteren ervan voor gemakkelijke openbare raadpleging. Hoewel ze probeerden de waarheid te verbergen, konden Pfizer en de CDC deze gegevens niet voor altijd geheim houden.

Oversterfte was nauwelijks merkbaar - en vrijwel niet bestaand - onder jongeren begin 2020 aan het begin van de “pandemie.'Na de lancering van Operatie Warp Speed begonnen de overtollige sterfgevallen in deze demografische leeftijdsgroep echter te stijgen.

"In 2021 is een enorme sprong te zien met een hoger startpunt dat nu een opwaarts traject voortzet, waarschijnlijk omdat steeds meer mensen in paniek raken om hun kinderen te laten injecteren", leggen rapporten uit.

"Het is ook belangrijk op te merken dat nadat de vaccins waren vrijgegeven (niet tijdens de pandemie), de overtollige sterfgevallen elke week hoger waren.'(Gerelateerd: de CDC loog tegen het publiek over de veiligheid en ineffectiviteit van het covid vaccin om zijn Big Pharma-controllers te beschermen.)

Heeft IEDEREEN die covid vaccins heeft gekregen een kans op overleving op lange termijn?

Op het moment van schrijven nemen de overtollige sterfgevallen nog steeds toe in een gestaag opwaarts traject dat steeds zo licht is geëgaliseerd - waarschijnlijk omdat bijna iedereen die ooit zou worden geïnjecteerd dat al heeft gedaan, en de rest zegt dan ook gewoon nee tegen deze drugs.

Ondanks voortdurende inspanningen van de machten en overheden om iedereen te overtuigen om de vaccins te nemen, zullen tientallen miljoenen Amerikanen zich nooit hieraan toegeven. En wat betreft degenen die dat wel deden en nog leven, zijn onze gebeden met hen dat deze trends in oversterfte hen uiteindelijk niet zal inhalen, zoals velen verwachten dat dit zal gebeuren zodra het door deze vaccins  veroorzaakte aids (VAIDS) zijn beloop heeft.

'De wereld zal de volledige schade aan de mensheid als gevolg van deze criminele actie pas kennen in een 10-15 jaar', schreef een Natural news commentator over hoe lang hij verwacht dat het zal duren voordat de rest van de overtollige sterfgevallen zich manifesteren.

'De CDC loog om de “kill-shots” actief te houden', schreef een andere. 'En geld is hetgeen waarmee ze de glijbaan hebben ingevet."

Een ander verduidelijkte dat veel van de leugens van de CDC leugens zijn van weglating in plaats van leugens van de instructie- wat betekent dat de CDC opzettelijk belastende en vernietigende gegevens achterhoudt, wat een vals beeld van dit onderwerp schetst.

"De CDC laat het feit weg dat ze VAERS-rapporten voor één doel gebruiken: om zoveel mogelijk vernietigende rapporten uit het publieke zicht te verwijderen", schreef deze persoon.

“Ze laten ook weg dat deze gentherapie injecties zelf assemblerende nanodeeltjes in biocircuits veroorzaken wanneer ze worden blootgesteld aan transmissies van mobiele telefoons en routers."

Hoe iemand de CDC ooit had kunnen vertrouwen nog voordat deze covid-zwendel aan de wereld werd opgedrongen, is verbijsterend rekening houdend met de langdurige incestueuze relatie van het CDC-bureau met Big Pharma, wees een ander aan.

"Na de tabakszwendel moeten mensen hun hoofd in het zand steken om te geloven dat iets anders dan grote winsten het enige doel is", schreef deze persoon.

Iemand anders wees erop dat de National Institutes of Health (NIH), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en vele andere nationale en internationale bestuursorganen niet verschillen van de CDC - ze zijn allemaal corrupt en staan allemaal op de ‘payroll’ van Big Pharma.

Het laatste nieuws over de CDC is te vinden op CDC.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SHTFplan.com

NaturalNews.com


Bron:
https://www.naturalnews.com/2023-01-20-cdc-report-118000-youth-dead-covid-vaccines.html

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...