dinsdag 3 januari 2023

Arts slaat alarm: de tumoren zijn groter dan OOIT


Artsen zien steeds meer patiƫnten met kanker. In veel gevallen is de ziekte in een vergevorderd stadium. Ook de Canadese arts Charles Hoffe ziet dit in zijn praktijk.

Normaal gesproken is slechts een klein percentage van de nieuwe kankerdiagnoses in stadium 4. “In mijn praktijk is ongeveer twee derde van alle kankerdiagnoses sinds de uitrol van het vaccin in stadium 4,” zei Hoffe in het programma Good Morning CHD.

De arts zei dat pathologen van over de hele wereld zien dat kankers bij patiƫnten die in remissie waren, na vaccinatie weer opflakkeren vanwege de schade aan hun immuunsysteem door de coronavaccins.

Turbokanker

“De tumoren zijn groter dan ooit,” zei Hoffe over de nieuwe gevallen van kanker die worden gediagnosticeerd. “Ze lijken heel agressief te groeien, zich heel agressief te verspreiden en resistent te zijn tegen behandelingen.”

“Er wordt in dit geval ook wel gesproken van turbokanker,” benadrukte hij.

Volstrekt absurd

Eerder zei Hoffe: “Hoe meer prikken je neemt, hoe groter de kans dat je sterft aan corona.” Hij voegde toe dat de prikken het immuunsysteem ernstig beschadigen.

Het discrimineren van ongevaccineerden is volstrekt absurd, omdat zij degenen zijn die dit zullen overleven, stelde de arts. Hij zei ook dat het ‘absurd’ is dat de media mensen blijven misleiden door te beweren dat je anderen kunt beschermen door je te laten vaccineren.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...