maandag 16 januari 2023

BBC ramen bedekt met stickers die sterfgevallen vertegenwoordigen veroorzaakt door Covid prikken

 Mensen willen de waarheid over de experimentele COVID "vaccins".

3990
 
16

     © Tim Loudon (CC BY-ND 2.0)

Videobeelden uit het Verenigd Koninkrijk tonen honderden stickers die dierbaren symboliseren die vermoedelijk zijn gedood door de experimentele injecties, die overal op de ramen van de BBC-studio’s in Londen zijn geplakt.

InfoWars meldt:

Verschillende van de stickers werden samengevoegd tot de zinnen “Vertel de waarheid” en “Jabs Kill”.

Een spandoek dat voor het gebouw hangt zegt ook: “BBC is het virus!”.

De BBC heeft – samen met de rest van de bedrijfsmedia – vanaf het begin van de pandemie de officiĆ«le narratieven van de regering gevolgd om het publiek bang te maken voor COVID, door te weigeren iets te berichten dat afwijkt van het script en door iedereen te demoniseren die de lockdowns, de vaccins of het officiĆ«le verhaal over de oorsprong van het virus in twijfel trok.

Veel gebruikers op sociale media prezen de daad van protest en riepen op tot meer vreedzame en krachtige demonstraties zoals deze die zich moeten verspreiden naar de VS en Canada en naar dokterspraktijken en ziekenhuizen.

Dit komt omdat het aantal sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk sinds 2021 explosief is gestegen, waarbij de meeste COVID-doden nu vallen onder gevaccineerden.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

Bron: https://www.frontnieuws.com/bbc-ramen-bedekt-met-stickers-die-sterfgevallen-vertegenwoordigen-veroorzaakt-door-covid-prikken/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...