maandag 16 januari 2023

Duitse rechtbank wil 85-jarige Holocaust-overlevende verplicht vaccineren tegen corona: ‘Gigantisch schandaal!’

Een rechtbank in Stuttgart in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg wil een 85-jarige Duitse componiste en Holocaust-overlevende verplicht vaccineren, wat tot ophef heeft geleid. Een regionale rechtbank heeft nu een streep door het vonnis gehaald, waardoor de verplichte vaccinatie van de baan is, bericht The Jerusalem Post.

Holocaust-overlevende Inna Zhvanetskaya werd in 1937 geboren in Oekraïne. Report24 meldde dat Inna tegen haar wil naar een arts zou worden gestuurd die haar twee keer zou vaccineren tegen corona. De website voegde eraan toe dat ze na de vaccinatie zou worden opgenomen in een psychiatrische inrichting.

Vreest voor haar leven

Op beelden is volgens Report24 te zien dat ze niet ontoerekeningsvatbaar is en geen gevaar vormt voor zichzelf of voor anderen. Ze vreest simpelweg voor haar leven. Haar advocaat, Holger Fischer, schreef donderdag op Telegram dat een regionale rechtbank in Stuttgart de andere rechtbank heeft overruled.

Martin Arieh Rudolph, voorzitter van de joodse gemeenschap in Bamberg in de deelstaat Beieren, heeft een brief geschreven aan de voorzitter van de joodse gemeenschap in Stuttgart, Barbara Traub, waarin hij vraagt of zij en de joodse gemeenschap haar kunnen helpen.

Geschokt

Advocaat Beate Bahner sprak van een ‘gigantisch gerechtelijk schandaal’. Ze zei geschokt te zijn. Europarlementariër Rob Roos (JA21) vraagt zich af: “Wat is er aan de hand in Duitsland?”

Op woensdag 11 januari verschenen er twee politiewagens, een ambulance en een slotenmaker bij de woning van Inna om haar mee te nemen, maar ze was op dat moment al in veiligheid gebracht door vrienden.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...