donderdag 19 januari 2023

Covid "booster" -vaccinaties in verband gebracht met hartproblemen, kankers en "verbazingwekkende achteruitgang" in de gemiddelde levensduur

Dinsdag 17 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenboosterkankerkanker veroorzaaktCardiovasculairGecensureerde wetenschapCOVIDGevaarlijke geneeskundeDefense Medical Epidemiology Databaseontvolkingimmuunsysteemlevensduurfarma fraudepiekeiwitvaccinvaccinschadeVaccijnsdodenvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN



(Natural News)  Militaire dienstplichtigen die gedwongen werden om "gevaccineerd" te worden met covid ziek en sterven in een verbazingwekkend tempo, blijkt uit de laatste gegevens van de Defense Medical Epidemiology Database (DMED).

Sinds de introductie van de vaccinaties zijn de kankercijfers alleen al tot grote hoogten gestegen. Kanker is nu een van de drie belangrijkste oorzaken van vroegtijdig overlijden onder jongvolwassenen in het algemeen, ook in het leger waar degenen die dienen met ontslag werden bedreigd als ze de injecties weigerden.

De zogenaamde "booster" -vaccinaties, die ook aan het leger werden opgedrongen, hebben de zaken alleen maar erger gemaakt, aldus Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie aan St. George’s, University in Londen. Dalgleish gebruikte openbaar beschikbare gegevens en observatie uit de eerste hand om covid-boosters te koppelen aan een grote piek in agressieve uitgezaaide kankers.

Een van de redenen waarom is dat SARS-CoV-2-spike-eiwitten meer dan 90 procent van het lymfocytische DNA vernietigen, een type witte bloedcel dat verantwoordelijk is voor het herstellen van beschadigd DNA, en voor het bestrijden van infecties en chronische ziekten.

Het blijkt dat lymfoompatiënten het slechtst doen als het gaat om resultaten na injectie - en nu weten we waarom. Onderzoekers bij Emory University ontdekte dat slechts 68 procent van de niet-Hodgkin-lymfoom- en chronische lymfatische leukemie-patiënten neutraliserende antilichamen ontwikkelt na de tweede "dosis" van de opnamen - dit vergeleken met 100 procent van de anders "gezonde" controles.

(Gerelateerd: DMED-gegevens vertellen ons dat minstens een jaar de covid injecties ziekmakendmakend zijn en militaire servicemen in een verbazingwekkend tempo doden.)

De gemiddelde Amerikaanse levensverwachting daalde met meer dan 3 procent nadat covide 'vaccins' waren losgelaten

Dalgleish was zo bezorgd over de cijfers die hij berekende dat hij een brief aan de redacteur schreef van de British Medical Journal (BMJ) waarschuwende dat covid-boosters een no-go zijn voor mensen die gezond en levend willen blijven.

"De link met stolsels, myocarditis, hartaanvallen en beroertes wordt nu goed geaccepteerd, evenals de link met myelitis en neuropathie", schreef hij, daarbij verwijzend naar de aanhoudende daling van de gemiddelde levensverwachting in het Verenigd Koninkrijk waar hij woont.

“Als praktiserend oncoloog zie ik mensen met een stabiele ziekte snel vooruitachteruit gaan nadat ze gedwongen zijn een booster te hebben, meestal zodat ze kunnen reizen. Zelfs binnen mijn eigen persoonlijke contacten zie ik B-celziekte na de boosters."

“Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit niet de toevallige anekdotes zijn ... De rapporten van aangeboren immuunsuppressie na mRNA gedurende enkele weken zouden kloppen, aangezien al deze patiënten tot nu toe melanoma - of B-celkanker hebben, die zeer vatbaar zijn voor immuuncontrole - en dat is vóór de meldingen van onderdrukking van onderdrukkingsgenen door mRNA in laboratoriumexperimenten. Dit moet onmiddellijk worden uitgezonden en besproken."

Het blijkt dat de gemiddelde levensverwachting in de Verenigde Staten ook afneemt sinds de injectie van de covid vaccins werd losgelaten. In 2019, vóór Operatie Warp Speed, was de gemiddelde levensduur van Amerikanen van alle etnische groepen 78,8 jaar. Eind 2021, toen de vaccinaties in tientallen miljoenen armen waren gestoken, daalde het tot 76,4.

Dr. Mercola meldde ook dat in 2021 de belangrijkste doodsoorzaken hartaandoeningen, kanker en 'covid' waren, die allemaal merkbaar hoger waren in 2021 in vergelijking met in 2020 voordat de injecties in het lichaam van mensen begonnen te prikken.

Wat specifiek kanker betreft, zien patiënten die eerder in remissie waren plotseling een opleving van hun kanker na het krijgen van een prik - en vooral nadat ze ‘geboosterd waren'.'Dalgleish ontdekte vrijwel hetzelfde en voegde in zijn brief aan de redacteur van BMJ toe dat hij dit fenomeen uit de eerste hand bij zijn patiënten ziet.

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op Immunization.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

NaturalNews.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-01-17-covid-boosters-heart-issues-cancer-decline-lifespan.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...