donderdag 12 januari 2023

Dit zit er achter de plotselinge aanval op koken op gas

Deze week werd in het Westen vanuit het niets de aanval geopend op koken op gas. Tienduizenden kinderen hebben mogelijk astmasymptomen door koken op gas, kopten de Nederlandse media. Ook de Belgische pers pakte ermee uit.

In de Verenigde Staten gingen er stemmen op om gasfornuizen te verbieden, waarna felle kritiek losbarstte. Koken op gas zou opeens slecht zijn voor de gezondheid.

Hoe kan het ook anders

Wat zit hier achter? Een bedrijf dat gelinkt is aan het World Economic Forum. Hoe kan het ook anders. Vorig jaar verscheen er al een artikel op de website van het WEF waarin wordt geclaimd dat gasfornuizen een ‘grotere bedreiging vormen voor het klimaat dan gedacht’.

In de VS verwijzen prominente Democraten naar een studie die zou aantonen dat gasfornuizen gevaarlijk zijn. Website RedState ontdekte dat het bedrijf ‘Carbon-Free Buildings’ achter deze studie zit. Het bedrijf is een partner van het World Economic Forum en de directeur wil de CO2-uitstoot drastisch terugdringen.

Gecoördineerde actie

We komen dus wederom uit bij het WEF, de club die ook zegt dat je ‘niets zult bezitten en gelukkig zult zijn’. Het lijkt dus te gaan om een gecoördineerde actie. Het WEF en haar marionetten willen fossiele brandstoffen uitbannen terwijl ze zelf de wereld rondvliegen in kerosineslurpende privéjets. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...