zondag 8 januari 2023

Klimaatverandering: het kan nog altijd gekker in de VS !!!

De New York Times dringt er bij zijn lezers op aan om "met korte mensen te paren om de klimaatverandering te stoppen"!!??

Vrijdag 6 januari 2023 door: Ethan Huff
Tags : absurdKlimaatklimaatalarmismeklimaatveranderingontvolkingopwarming van de aardegroene tiranniewaanzinlinkse cultusLibtardsgekkenparingNew York Timeskorte mensen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

5.600WEERGAVEN


 (Natural NewsIemand genaamd Mara Altman die schrijft voor The New York Times zegt dat een andere manier om de denkbeeldige boeman die bekend staat als 'klimaatverandering' aan te pakken, is 'paren met kortere mensen".

Aangezien korte mensen "kleiner" zijn in termen van hun lengte, heeft Altman het gevoel dat het reproduceren van meer van hen in plaats van lange mensen de planeet "potentieel zal redden" door de behoeften van volgende generaties te verkleinen."

"Het verlagen van het minimum voor potentiële partners op je datingprofiel is een stap in de richting van een groenere planeet", schreef Altman in haar niet te verwarren met satire opinie voor een van Amerika's snelst dalende "nieuws" -outlets.

Om een onbekende reden is Altman ervan overtuigd dat kortere mensen 'inherente natuurbeschermers' zijn, wat volgens haar 'meer cruciaal is dan ooit in deze wereld van acht miljard."

"... als we onze verhoudingen hetzelfde zouden houden, maar alleen al in Amerika slechts 10 procent korter zouden zijn, zouden we 87 miljoen ton voedsel per jaar besparen (om nog maar te zwijgen van biljoenen liters water, quadrillions van BTU's energie en miljoenen tonnen afval) ', schrijft Altman verder.

Vanwege hun kortheid zijn mensen met een kleine hoogte 'het meest geschikt voor overleving op lange termijn' in een wereld die snel instort, volgens Altman.  Kort zijn zal ook van pas komen als het tijd is voor iedereen om 'in ruimteschepen te springen als we van deze planeet worden verdreven, omdat we ze hebben vernield.'(Gerelateerd: onthoud wanneer de Times  de Verenigde Naties  opriep de  Verenigde Staten volledig over te nemen?).

Altman pleit ervoor om lange mensen met geweren en drones aan te vallen, omdat 'lang zijn je nu alleen maar een groter doelwit maakt'

Het is niet genoeg om volgens Altman alle lange mensen uit de genenpool te fokken. Het kan ook nodig zijn om alle lange mensen die momenteel bestaan te elimineren om de planeet te redden van 'opwarming van de aarde'."

"Ons succes als individu hangt niet af van het in elkaar slaan van andere mensen of dieren", zegt Altman. 'Zelfs als dat zo was, in een tijdperk van wapens en drones, maakt het nu een groter doelwit om groot te zijn."

Omdat moderne vrouwen zoals deze nu een eindeloze pool van ontmande simps hebben om uit te kiezen in het huidige Amerika, is Altman, ondanks haar luide en trotse waanzin, getrouwd met kinderen. En ze zegt dat een van haar doelen bij het 'opfokken' van haar kinderen hen is te leren 'de waarde van kort te kennen'."

Ze pleit er zelfs voor om kinderen bepaalde voedingscomponenten te ontnemen waarvan zij gelooft dat ze bijdragen aan een menselijk lichaam dat groot, sterk en gezond wordt. Altman geeft er de voorkeur aan de volgende generatie kinderen voeding te ontnemen, zodat ze kort en dus 'milieuvriendelijk' kunnen zijn."

“Reporting the @nytimes for this disgusting tallphobia,”, tweette CBN News hoofdredacteur Dan Andros als reactie op de opinie van Altman.

'Iemand kort en single schrijft opiniestukken voor The New York Times, ', grapte Seth Dillon van De Babylon Bee, een satire-nieuwsuitzending die Altmans opinie gemakkelijk als een grap had kunnen schrijven en niemand zou het verschil hebben opgemerkt.

" Short grooming is waar we de grens moeten trekken", tweette Brandon Hartsell, iemand die blijkbaar een blauw vinkje kocht van de nieuwe Elon Musk-run Twitter, die een nominaal maandelijks bedrag in rekening brengt voor dit "privilege"."

"Ik blijf rustig bij het lang zijn", voegde Benjamin Ryan, een wetenschapsverslaggever, overlevende van kanker, en zelf een bijdrage schrijver aan de Times  (evenals NBC News en The Guardian).

Met de manier waarop de Times pleit normaal gesproken voor een rechttoe genocide en ontvolking pleit, is het een wonder dat Altman überhaupt nog elke vorm van paring promoot.

"Het is een stap terug van ‘voluntary human extinction,’ een idee dat eerder al werd geamplifeerd door de Times, dus misschien is dit vooruitgang ”, aldus Steve Watson NewsWars over Altman's artikel.

Klimaatwaanzin verspreidt zich als een virus. Bezoek om het laatste bij te houden Climate.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NewsWars.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-06-nyt-urges-mating-short-people-climate-change.html

 

  

Battling tyranny worldwide

Tuesday, January 3, 2023

 

                                                                   Image Credits: Getty Images / Vyacheslav Dumchev.


By Steve Watson | INFOWARS.COM 


A New York Times op-ed suggests that everyone should “mate with shorter people” in order to save the planet.

Yes, really.

Author Mara Altman, claims that “When you mate with shorter people, you’re potentially saving the planet by shrinking the needs of subsequent generations.”

“Lowering the height minimum for prospective partners on your dating profile is a step toward a greener planet,” she adds in the piece.

Altman argues that shorter people are “inherent conservationists, which is more crucial than ever in this world of eight billion,” adding that “if we kept our proportions the same but were just 10 percent shorter in America alone, we would save 87 million tons of food per year (not to mention trillions of gallons of water, quadrillions of B.T.U.s of energy and millions of tons of trash).”

Altman continues, “Short people don’t just save resources, but as resources become scarcer because of the earth’s growing population and global warming, they may also be best suited for long-term survival (and not just because more of us will be able to jam into spaceships when we are forced off this planet we wrecked).”

“Our success as individuals does not depend on beating up other people or animals. Even if it did, in an era of guns and drones, being tall now just makes you a bigger target,” Altman adds, concluding “I want my children’s children to know the value of short.”

Twitter wasted no time in ceaselessly mocking the piece:

If one were to look on the bright side, at least Altman’s future allows for continued ‘mating’.

It’s a step down from “voluntary human extinction”, an idea previously amplified by the Times, so perhaps this is progress.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...