zondag 8 januari 2023

Klokkenluider onthult wat er achter de talloze branden in voedselfabrieken zit


Het afgelopen jaar vlogen in de Verenigde Staten tientallen voedselverwerkingsfabrieken in brand. Opmerkelijk genoeg was op het moment van de branden niemand aan het werk.

Dr. Andrew Huff denkt een mogelijke verklaring te hebben. Hij heeft toegang tot overheidsinformatie over een simulatie van een aanval op de voedselvoorraad. De informatie is afkomstig uit FASCAT (Food and Ag Sector Critically Assessment Tool) van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. Er staat onder meer in welke plekken het meest kwetsbaar zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Harde schijf verdween

Volgens Huff, die vanwege zijn werkzaamheden sinds 2019 wordt lastiggevallen door de autoriteiten, zijn de aanvallen op de voedselvoorraad gecoördineerd door de Amerikaanse overheid. Er gebeurde ook iets opmerkelijks: de harde schijf met daarop de FASCAT-gegevens verdween.

Sindsdien zijn er wereldwijd ongeveer 200 aanvallen geweest op voedselfabrieken, waarvan het grootste deel in de VS, aldus de klokkenluider.

Nooit antwoord gekregen

Hij had nog een backup en analyseerde de aanvallen. Wat bleek? Ze kwamen exact overeen met de meest kritieke systemen in zijn dataset. Hij meldde dit bij het ministerie en de FBI, en heeft nooit antwoord gekregen.

Huff weet dat de FBI en voedselindustrie geprobeerd hebben om deze terreuraanslagen zoals hij ze noemt te onderzoeken, maar dat ze geen steek verder komen. Zelf vermoedt hij dat een door de overheid gefinancierde actor of groep individuen zoals het WEF er achter zit.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...