dinsdag 31 januari 2023

Vogels wereldwijd aangetast door 5G elektromagnetische golven

februari 22, 2022   10847   16 

La Quinta Columna toont verschillende videobeelden die de toename van elektromagnetische golven over de hele wereld aantonen. Op deze beelden zijn duizenden vogels te zien die gedood zijn door de pulsen die uitgezonden worden door de 5G antennes die tijdens de plandemie geïnstalleerd zijn.

In de nieuwe video met Engelse ondertiteling geven Dr. José Luis Sevillano en biostatisticus Ricardo Delgado commentaar op dit verschijnsel, bericht Orwell.city.

     LINK  Brds affected by EMFs around the world

Ricardo Delgado: Herinnert u zich, José Luis, dat wij altijd gesproken hebben over enkele van de tekenen die waarschuwen wanneer de elektromagnetische frequenties beginnen toe te nemen, enzovoort. En één daarvan zijn vogels. Desoriëntatie en zelfs sterfte onder vogels. Vermoedelijk verongelukken ze door gelijktijdige bedwelming. Het is zoals wat er gebeurde bij het concert waar 217 personen door een octopus man werden ingespoten.

Dr. Sevillano: Precies. Door een octopus man. Precies. Hetzelfde gebeurde met de vogels. Ze kwamen allemaal samen op die plaats en werden high.

Ricardo Delgado: We gaan enkele video’s bekijken met beelden van wat er in verschillende delen van de wereld gebeurt met betrekking tot het vreemde en abnormale gedrag van deze vogels. Dit is er één van. Wel, dat is een van de video’s. Het is een beetje vreemd. Het lijkt een beetje op de film “The Birds” van Alfred Hitchcock, niet? Ik heb hem een paar keer bekeken. Dit is een andere video.

Man: Wat de f*** is dit?!

Ricardo Delgado: Wel, het is kort maar veelzeggend. Deze hebben we al bekeken, dus… Deze nu. Ze zijn dood. Het schijnen mussen te zijn, niet? Kijk daar eens naar! Ze zijn gedesoriënteerd geraakt en in één keer neergestort.

Dr. Sevillano: Het is net als wat er laatst met de spreeuwen gebeurde, weet u nog? En denk niet dat ze in de steden steeds minder gaan vallen. Het zijn de plaatsen die meer… Dat zijn tekenen van iets. Maar denk niet dat de natuurkenners er iets van zullen zeggen. U weet wat er gebeurd is met de gieren die in het park vielen. “We kijken of er een gif is.” Niemand zoekt naar iets. Zij halen er hun schouders over op en doen alsof zij iets doen. Maar ze zoeken niet echt naar iets.

Zegt u mij nu niet dat ze in de 21e eeuw niet weten waar dit allemaal vandaan komt. Weten ze dat nog niet? Weten zij het niet? Hebben mensen dit niet al waargenomen en beschreven in de literatuur van ornithologen en natuurkenners? Maar zij willen het niet weten. Want als u ingaat tegen de mensen achter de antennes, degenen die de wereld besturen, dan is het uw ondergang. Je hebt geen subsidies meer. Je wordt uit alles verdreven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/vogels-wereldwijd-aangetast-door-5g-elektromagnetische-golven/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...