woensdag 22 februari 2023

Cardioloog: zo kun je het spike-eiwit uit je lichaam krijgen na vaccinatie



Wat kun je doen om de schade van de coronavaccins te beperken? Dat is een vraag die cardioloog en internist Peter McCullough vaak krijgt.

Veel mensen haalden in 2021 één of twee prikken en kregen vervolgens last van bijwerkingen. Hoe meer prikken je haalt, hoe meer bijwerkingen je krijgt en hoe groter de risico’s, zei McCullough in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

11 procent was dodelijk

Hij drukte mensen op het hart geen prikken meer te nemen. Daarnaast adviseerde hij mensen om waakzaam te zijn, aangezien sommige complicaties eenvoudig te behandelen zijn.

Je stapt bijvoorbeeld in het vliegtuig en nadat je geland bent, is je been opgezwollen als gevolg van een bloedprop. Uit onderzoek is gebleken dat 11 procent van de bloedproppen in benen, van enkel tot heup, dodelijk was, merkte McCullough op. Hij noemde ook hartproblemen die kunnen optreden na vaccinatie.

Ontgiften

Mensen vragen hem ook vaak hoe ze kunnen ontgiften na de coronaprik, hoe ze het uit hun lichaam kunnen krijgen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit afbreekt. (NVDR.: nattokinase is ook bekend enn verkrijgbaar in supplementvorm onder de naam vitamine K2)

McCullough wees erop dat het een veilig supplement is. De volgende stap is onderzoek bij mensen.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...