woensdag 22 februari 2023

Kolonel zegt dat oorlog in Oekraïne ‘ramp’ is voor NAVO: ‘Gaat uit elkaar vallen'


Als Oekraïne bij de NAVO komt, kan Rusland rechtstreeks worden aangevallen. Dat zal Rusland niet toestaan, zei de gepensioneerde kolonel Douglas Macgregor op GB News. De Russen kunnen niet anders dan vechten tot het einde, voegde hij toe.

Macgregor denkt dat er maar weinig Europeanen zijn die zouden willen meevechten in deze oorlog of die zitten te wachten op de invoering van de dienstplicht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat gebeurt achter de schermen al

“Rusland zal vechten tot het bittere einde, tot aan de Poolse grens,” voorziet de kolonel. “En als we vanuit Polen blijven vechten, dan wordt Polen onderdeel van de oorlog.”

“Dit is een ramp voor de NAVO,” benadrukte hij. “De NAVO gaat dit niet overleven en uit elkaar vallen. Dat gebeurt achter de schermen al. En Duitsland zit er middenin. De Duitsers zitten net als de meeste andere Europeanen absoluut niet te wachten op een oorlog met Rusland.”

Klopt niet

Eerder zei Macgregor dat het sturen van tanks naar Oekraïne geen enkele zin heeft. “Eerst moet je ze verplaatsen over een afstand van vele honderden kilometers. Eenmaal aangekomen bij het front moeten ze onderhouden worden, heb je reserveonderdelen nodig en moeten in Polen of Duitsland onderdelen gerepareerd worden. “Dit klopt niet,” zei hij.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...