vrijdag 31 maart 2023

De Gevaccineerden en het Immuunsysteem

maart 2, 2023   5563   8 

 

De volgende video is een presentatie van het Italiaanse televisieprogramma CortoTG over de alarmerende effecten van de experimentele mRNA-behandeling die bedoeld is om de effecten van infectie met het Coronavirus te verzachten, schrijft Gatesofvienna.

 

Deze aflevering bespreekt gevallen van gordelroos (herpes zoster) en fulminante (plotseling optredende) leukemie die lijken te ontstaan als gevolg van het vaccin. De rode draad die de twee soorten ziekten verbindt, is de verstoring van het immuunsysteem van het lichaam. De mRNA-vaccins lijken de normale immuunfuncties te verstoren en daardoor het risico op infecties, kanker en verschillende auto-immuunziekten te verhogen.


Maandag 27 februari 2023. Welkom terug. Dit is Francesco Capo, met een nieuwe aflevering van CortoTG.

Een nieuw wetenschappelijk onderzoek in Japan heeft sporen gevonden van het spike-eiwit
van Pfizer-vaccins in huiduitslag veroorzaakt door herpes zoster. Het onderzoek is uitgevoerd door een groep wetenschappers van de Universiteit van Kochi, gecoördineerd door de dermatologie professor Shigetoshi Sano.

Het geval dat deze wetenschappelijke bevinding mogelijk maakte, betrof een 64-jarige man
die leed aan reumatoïde artritis, die de eerste dosis van het Pfizer anti-Covid19, mRNA vaccin kreeg.

Dertien dagen later kreeg hij pijnlijke huiduitslag op zijn handen en benen. Deze werden erger nadat de tweede dosis Pfizer-vaccin was toegediend, en hielden drie maanden aan. De biopsie stelde de aanwezigheid vast van het spike-eiwit van dat genetische product in zijn huidlaesies.

Een 21-jarige student van de Universiteit van Californië, Evan Fishel, stierf vier dagen na de diagnose aan een geval van fulminante leukemie. De universiteit van de jongeman had hem een verplichte vaccinatie tegen Covid opgelegd om toegelaten te worden tot de klas, en raadt het tot op heden nog steeds aan.

Prikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderen

 

De Amerikaanse oncoloog William Makis merkte op dat hij nog nooit zo’n snelle progressie van de ziekte heeft meegemaakt. Hij definieerde het als een turbokanker, waarbij hij aangaf dat dit geen wetenschappelijke definitie is.

Verschillende studies speculeren dat het anti-Covid vaccin het immuunsysteem kan herprogrammeren. Een studie uitgevoerd door de cardioloog Peter McCullough beschrijft de complexe mechanismen waardoor mRNA-vaccins de signalering in het immuunsysteem in gevaar kunnen brengen, de communicatie tussen cellen van het immuunsysteem veranderen.

Een ander onderzoeksresultaat suggereert dat het spike-eiwit van SARS-Cov-2 sterk interageert met de eiwitten van tumorsuppressoren, waardoor ze mogelijk worden uitgeschakeld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-gevaccineerden-en-het-immuunsysteem/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...