vrijdag 31 maart 2023

Het medicijn dat wordt voorbereid voor de plandemie van de vogelgriep veroorzaakt bijwerkingen, waaronder de valse naratieven GELOVEN, waardoor het een perfect middel is voor sociale controle

 Woensdag 29 maart 2023 door: Lance D Johnson

Tags : slechte gezondheidbadmedicinegeloofssystemengrote regeringBig Pharmavogelgriepchemisch geweldCollusiesamenzweringmisleidingdrugsemotieervaringenvalse verhalenGroepsdenkenverplichte protocollenmedische experimentenMedische tiranniemedisch geweldgeheugenmind controlverhalenpandemiefarma fraudePlandemischplandemicapsychologische experimentenWeerstaopgetuigdwetenschappelijk bedrogZombie ApocalypseZombies

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

22KWEERGAVEN

 

(Natural news) Voormalig CDC-directeur Robert Redfield waarschuwde onlangs voor onderzoek naar ‘gain of function’ en bioterrorisme dat onvermijdelijk een toekomstige pandemie van de vogelgriep tot stand kan brengen. De Amerikaanse regering brengt nu al een verdachte nieuwe vogelgriepstam in kaart, overgegaan van wilde vogels naar zoogdieren en vreemd gedrag veroorzakend. Vreemd genoeg wordt er al een blockbuster-medicijn klaargemaakt om deze aankomende vogelgriep te 'behandelen'. Dit medicijn heet Peramivir en heeft de handelsnaam. Rapivab.

Het farmaceutische bedrijf achter de behandeling, BioCryst Pharmaceuticals, heeft al een lijst opgesteld met veelvoorkomende bijwerkingen van hun blockbuster-medicijn. Deze bijwerkingen zijn onder meer: 'valse overtuigingen hebben die niet door feiten kunnen worden veranderd' en 'dingen zien, horen of voelen die er niet zijn'."Het invoegblad van het medicijn kan net zo goed zeggen dat" andere bijwerkingen lijken op een zombie-apocalyps."

Aankomende griepgeneesmiddelen en mogelijke psychologische experimenten

Met bijwerkingen die zo gek zijn als deze, geeft het farmaceutische bedrijf openlijk toe dat hun medicijn een psychologisch experiment is voor de bevolking. Traditioneel veroorzaken antivirale verbindingen en medicijnen geen psychologische effecten, laat staan dat een individu iets gelooft!  Dit medicijn kan je niet alleen iets laten geloven, maar ook iets laten geloven dat ONWAAR is. Dit betekent dat er meer aan de hand is dan basis antivirale verbindingen. Deze medicijnen worden ontworpen om herinneringen en overtuigingen te manipuleren!  Als dit medicijn je onwaarheden kan laten geloven, moet het bepaalde eiwitten, enzymen, neuronen en synapsen verstoren om objectieve ervaring, geheugen en emotie te manipuleren.

Zo'n psychologisch onderzoek is al tientallen jaren aan de gang. Begin jaren negentig ontdekten neurowetenschapper Todd C. Sacktor en zijn collega's een enzym dat bekend staat als proteïnekinase M-zeta (PKMzeta), waarvan werd vermoed dat het een rol speelde bij de vorming en retentie van lange termijngeheugen. Het enzym werkt door een reactie te katalyseren waardoor bepaalde eiwitten naar de synapsen kunnen worden getransporteerd.

In 2006 injecteerden Sacktor en zijn team een medicijn om de PKMzeta-enzymactiviteit in de hippocampus van ratten te blokkeren. De rat kreeg een elektrische schok en werd getraind om een ruimte in een kamer te vermijden; nadat het medicijn was toegediend, kon de rat zich echter niet herinneren welk gebied hij moest vermijden en was hij opnieuw geschokt. Sacktor en zijn team bewezen dat ze het enzymatische PKMzeta-proces konden blokkeren en het geheugen van een rat voor een traumatische gebeurtenis konden verwijderen.

In 2012 konden Sacktor en zijn collega's het proces ook omkeren, waardoor de herinneringen bij ratten werden versterkt. De onderzoekers gebruikten een genetische manipulatie waardoor de hippocampus tijdens de geheugenvorming extra kopieën van het PKMzeta-enzym produceerde. Theoretisch toonden de onderzoekers aan hoe een persoon zich bewust een traumatisch geheugen kon herinneren, met dit experimentele medicijn kon worden geïnjecteerd en vervolgens dat geheugen kon laten verwijderen. Het medicijn dwingt de hersenen om het PKMzeta-enzym dat op dat geheugen is aangesloten af te breken, waardoor de hersenen dat geheugen niet kunnen aanvullen.

Gedwongen psychologische experimenten met 'levensreddende medicijnen' zijn aannemelijk

Kunt u zich voorstellen dat een geheugen verwijderingsproces als dit is ingebouwd in een wereldwijd behandelprogramma voor een nieuwe 'pandemie'?'De regeringen van de wereld hebben al bewezen dat ze een' pandemische noodsituatie 'voor altijd kunnen verklaren om experimentele medicijnen en eiwit-herscheppende vaccins op menselijke populaties op te dringen. Het is dus aannemelijk om heimelijk een psychologisch experiment aan de bevolking op te dringen onder het mom van 'levens redden'.

Kun je je nu voorstellen dat een bevolking plotseling te horen krijgt dat ze midden in een nieuwe pandemie zitten? De herinnering aan covid-19 lockdowns zou terugkomen. Net als voorheen zouden alle nieuwskanalen en feeds voor sociale media worden geprogrammeerd om mensen terug te duwen in dezelfde mentale hel van lockdowns en isolatie. Stel je voor dat er een verplicht protocol was - zoals tijdens de covid-19-plandemie - dat niet alleen mensen doodde Remdesivir, midazolam en ventilatoren deden dat, maar ook de hersenen van mensen opnieuw bedraad om valse verhalen te geloven en om dingen te 'zien, horen of voelen die er niet zijn'?"

De mensen die dit nieuwe medicijn hebben gebruikt, kunnen hun pandemische herinneringen aan het verleden wissen. Bijgevolg zou deze onderdanige bevolking verder worden afgezwakt en apathisch worden gemaakt, zonder coping vaardigheden om met uit de hand gelopen regeringen en medische tirannie om te gaan. Ze zouden plichtsgetrouw, gehoorzaam in lijn vallen met de volgende plandemie, alle herinneringen gewist. Het groepsdenken zou overwegend zijn, aangezien mensen valse verhalen over hun verleden en heden oppikten. Deze nieuwe mind control-programma's zouden op een zombie-apocalyps lijken, nog erger dan voorheen.

Bronnen zijn onder meer:

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Drugs.com

ScientificAmerican.com

Newstarget.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-03-29-drug-being-readied-for-avian-flu-plandemic-side-effects.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...