zaterdag 11 maart 2023

Dr. Judy Mikovits: Sinds 1980 zijn alle virussen biowapens die in laboratoria zijn gemaakt

maart 11, 2023  2499   7

    Foto bron – New Yorker

Meer dan 90% van de covid-sterfgevallen in het VK zijn onder degenen die een covid-injectie hebben gekregen. Dit zou ons niet moeten verbazen, zei Dr. Judy Mikovits, omdat elk virus sinds HIV is gecreëerd met behulp van gain-of-function-technologieën. Met andere woorden, elk virus sinds HIV is ontwikkeld door wetenschappers in een laboratorium, bericht Rhoda Wilson.

Dr. Judy Mikovits is onderzoekster en viroloog. Zij wordt een van de meest bekwame wetenschappers van haar generatie genoemd. Haar proefschrift uit 1991 bracht een revolutie teweeg in de behandeling van HIV/AIDS. Ze is vooral bekend van ‘Plandemic’, een van de meest bekeken (meer dan een miljard keer bekeken) en meest gecensureerde documentaires ooit. Dr. Mikovits werd zonder arrestatiebevel gearresteerd en zonder aanklacht gevangen gezet omdat ze een controversiële wetenschappelijke ontdekking deed. U kunt HIER en HIER meer lezen over haar verhaal. Zij is de auteur van vele boeken waaronder: ‘The Truth About Masks’‘Plague of Corruption’‘The Case for Interferon’‘Ending Plague’ en ‘The Case Against Masks’. U kunt lezingen en presentaties van Dr. Mikovits vinden op haar website HIER of op haar Rumble-kanaal HIER.

Veel virussen, waaronder covid-19, komen niet in de natuur voor. Het zijn biowapens die zijn ingezet op bevolkingsgroepen. “Elk virus, sinds HIV, is een gain-of-function ontplooide infectie door injectie,” vertelde Dr. Mikovits aan Stew Peters.

“HIV werd verspreid via de hepatitis B-vaccinatie in de vroege jaren ’90. Dat is waar de gain-of-function HIV [vandaan kwam], die nooit LAV [lymfadenopathie-geassocieerd virus] geassocieerd was met homogerelateerde immuundeficiëntie. AIDS was nooit homogerelateerd aan immuundeficiëntie. Er is dus geen natuurlijk virus.”

Verdere bronnen:  AIDS And The AZT Scandal. The AIDS Pandemic Was Created By The Same People Who Gave Us Coronavirus AZT, Remdesivir, And Tony Fauci The Wonder Drug Point Guard For Pharma! Must See Videos!

Mensen beweren dat “een virus niet bestaat”. Er zijn wel virussen, zei Dr. Mikovits, “het zijn kleine biowapens die ze gemaakt hebben en het is altijd, sinds 1980, infectie door injectie geweest … Dit is een 40 jaar durend biowapenprogramma van Tony Fauci. Ze werden gemaakt in Fort Detrick in volledige samenwerking met de Russen, met China, met Japan.”

Hoe weet Dr. Mikovits dit? Ze trainde mensen in het laboratorium in het kweken van virusculturen. Dr. Mikovits werkte van 10 juni 1980 tot 11 mei 2001 in Fort Detrick – een installatie van het United States Army Futures Command in Frederick, Maryland – van instapper tot directeur op het hoogste niveau van het laboratorium voor antivirale geneesmiddelenmechanismen. “We wisten precies welke [SARS-CoV-2] varianten ontstonden. We kenden toen het spel niet. Nu kennen we het spel,” zei ze.

Het SARS-CoV-2 virus is bij mensen geïnjecteerd met elk poliovaccin sinds het werd gecreëerd in 2004. Het werd gecreëerd in samenwerking met Duitsland, de VS en China. Voor 2020 werd het bestempeld als een gewone verkoudheid, legde Dr. Mikovits uit. “Het is verergerd door elke griepprik … het was duidelijk uit de Wolfe paper in 2020 dat iedereen die een griepprik kreeg … tussen 2017 en 2019 36% meer kans had om gediagnosticeerd te worden met covid,” zei ze. “De griepprik [in 2017/8] dreef deze [covid-pandemie] aan.”

SARS-CoV-2 is geen coronavirus, zei Dr. Mikovits. “Het is deels AIDS, deels syncytin en slangengif, en deels SARS. Dat was wat er in 2004 werd bewapend en gecreëerd.”

Het in Fort Detrick gecreëerde SARS-CoV-2 biowapen werd in flesjes naar China vervoerd. Alle bioveiligheidsniveau 4-laboratoria namen deel aan de inzet van covid – biolabs in Oekraïne, China, Seattle, North Carolina enz.

“Wellcome Trust, het VK, Francis Collins, Jonathan Stowe en John Coffin waren hier volledig bij betrokken. Zij bekeken onze wetenschappelijke paper [gepubliceerd in 2009 waarin het chronisch vermoeidheidssyndroom (“CVS”) en het retrovirus XMRV worden gekoppeld]. – ze waren van plan dit in de doofpot te stoppen. Tussen Wellcome Trust en het VK zaten ze er allemaal in. Om mensen met een diagnose van ME/CVS te vernietigen … hadden we besmette bloedvoorraden, we hadden zwaar besmette vaccinvoorraden door het gebruik van besmette stoffen, dierlijke virussen, die ze ongecontroleerd hadden geïnjecteerd zonder enige veiligheidsstudie sinds alle aansprakelijkheid in 1986 werd opgeheven.” Dr. Mikovits noemde ook Ian Lipkin en Tony Fauci bij de tientallen die schuldig zijn aan deze misdaden.

Verder lezen: From Snakes to Spike Protein to Injections; Some Things to Consider

“Het enige wat we moeten doen is nooit meer een injectie nemen, niemand … en ze kunnen niets anders op je inzetten.”

Video Link on Rumble: https://www.frontnieuws.com/dr-judy-mikovits-sinds-1980-zijn-alle-virussen-biowapens-die-in-laboratoria-zijn-gemaakt/

Als u de video hierboven op Rumble niet kunt bekijken, kunt u hem HIER op de website van The Stew Peters Network bekijken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-judy-mikovits-sinds-1980-zijn-alle-virussen-biowapens-die-in-laboratoria-zijn-gemaakt/

Als u niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… dan bent u een hersendood schaap

Terwijl de dubbel gevaccineerde en dubbel geboosterde Joe Biden opnieuw positief getest heeft op COVID, is dit het laatste bewijs voor de Amerikanen dat het vaccin nooit gewerkt heeft om COVID te voorkomen, en het laatste bewijs voor de zogenaamde “anti-vaxxers” dat hun oordeel om de inderhaast gemaakte prik niet te nemen juist was, als … Meer lezen overAls u niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… dan bent u een hersendood schaap

https://www.frontnieuws.com/als-u-niet-gelooft-dat-er-iets-heel-erg-mis-is-niet-vermoedt-dat-het-covid-vaccin-een-moordenaar-is-dan-bent-u-een-hersendood-schaap/

---------------


26/05/2022

Vaccins zijn niet zonder risico. Reacties kunnen variëren van pijn op de prikplek tot levensbedreigende anafylaxie en myocarditis. Het pokkenvaccin wordt het sterkst in verband gebracht met myocarditis, blijkt uit onderzoek.

Zo kreeg een 36-jarige militair vijf weken na het pokkenvaccin last van benauwdheid, pijn op de borst en zwellingen. Zijn acute hartfalen bleek het gevolg te zijn van myocarditis. Bij sommige patiënten wordt het hartfalen chronisch en kan het leiden tot sterfte, schreven onderzoekers in 2018 in het tijdschrift BMJ Case Reports.

Meer dan 10 procent

Myocarditis is een bekende bijwerking van het pokkenvaccin. In eerste instantie werd gedacht dat het een zeldzame bijwerking was, maar studies hebben aangetoond dat meer dan 10 procent van de patiënten die gevaccineerd zijn tegen pokken last krijgt van benauwdheid, pijn op de borst of hartkloppingen.

Myocarditis kan variëren van een griepachtige ziekte tot hartfalen en sterfte.

De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough schrijft in een bericht op Telegram dat het Jynneos-vaccin, dat in de Verenigde Staten is goedgekeurd voor de behandeling van pokken en apenpokken en dat wordt gemaakt door Bavarian Nordic, kan leiden tot een verhoogde hoeveelheid troponine in het bloed.

Risico

Troponine is een eiwit dat in iedere hartspiercel voorkomt. Bij schade aan het hart lekken deze eiwitten naar de bloedvaten. McCullough vindt dat mensen die de zogenoemde ringvaccinaties krijgen, moeten worden geïnformeerd over het risico op hartschade.

Het apenpokkenvirus is inmiddels bij 12 mensen in Nederland vastgesteld. Dat is een verdubbeling ten opzichte van maandag. Duitsland heeft alvast tienduizenden doses van het pokkenvaccin Imvanex besteld om ‘de uitbraak van apenpokken in de kiem te smoren’. In Duitsland zijn vijf gevallen geregistreerd.



Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...