zondag 26 maart 2023

Italianen zeggen nee tegen Great Reset en weigeren insecten te eten



Onze WEF-opperheren willen dat wij insecten eten en gelukkig zijn, maar daar steken de Italianen een stokje voor. De Italiaanse overheid staat niet toe dat insectenmeel gebruikt wordt voor pizza en pasta.

Het toenemende gebruik van krekels, sprinkhanen en larven voor consumptie stuit in Italiƫ op fel verzet. In supermarkten komen dergelijke producten in aparte schappen te staan.

Drie Italiaanse ministers belegden een persconferentie in Rome waar ze maatregelen aankondigden tegen het gebruik van insectenmeel.

Labels met grote letters

Francesco Lollobrigida, de Italiaanse minister van Landbouw, zei dat het van groot belang is dat dergelijk meel duidelijk te onderscheiden is van voedsel dat gemaakt is in Italiƫ.

De EU staat al voedselproducten toe die gemaakt zijn van krekels, sprinkhanen en larven van zwartlijven. In januari werden larven van de meelworm toegevoegd aan de lijst.

Alle producten die deze vier insecten bevatten, moeten worden voorzien van labels met grote letters en in een apart schap worden aangeboden.

Strijd tegen de Great Reset

Lollobrigida denkt dat de meeste Italianen deze producten niet willen eten.

Wellicht worden de Italianen op deze manier de aanjager van de strijd tegen de Great Reset.

[Daily Sceptic]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...