maandag 13 maart 2023

Rusland komt met nieuw rapport over Amerikaanse biolabs in Oekraïne: dit is wat je moet weten

 


Door de Verenigde Staten gefinancierde biolabs in Oekraïne zijn nog steeds operationeel, ondanks officiële verklaringen waarin staat dat ze ‘gedeactiveerd’ zijn. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie vrijdag gezegd.

Moskou heeft documenten in handen gekregen waaruit valt op te maken dat Kiev blijft samenwerken met het Pentagon op het gebied van biowapens, waaronder ziekteverwekkende biomaterialen.

Het ministerie verwees naar communicatie tussen ‘ch2m-hill’, een aannemer van het Pentagon, en Oekraïense bedrijven die deelnamen aan een programma met betrekking tot gevaarlijke ziekteverwekkers in Oekraïne.

Valse vlag-aanvallen

In januari dit jaar stelde de Oekraïense overheid nieuwe regels op voor de opslag, het vervoer en de vernietiging van verschillende ziekteverwekkers. Op de modelformulieren staan alleen Amerikaanse labs als ontvanger of afzender.

Het ministerie van Defensie waarschuwde dat Kiev en Washington valse vlag-aanvallen zouden kunnen uitvoeren met gevaarlijke ziekteverwekkers.

Toppunt van roekeloosheid

De Russen noemen het onderzoek in Amerikaanse biolabs naar deze ziekteverwekkers in een oorlogsgebied ‘het toppunt van roekeloosheid’.

Ook hekelen ze de Amerikaanse farmaceutische industrie wegens het maken van nieuwe vaccins door corona te ‘muteren’ door middel van ‘gestuurde evolutie’, zoals eerder is onthuld door Project Veritas. “Dit gaat een melkkoe worden. Corona wordt vanaf nu een melkkoe voor ons,” zei een Pfizer-directeur voor de verborgen camera.

[The Gateway Pundit]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...