donderdag 9 maart 2023

Vlaams parlementslid is stikstofhysterie BEU: ‘Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden’

Ook bij onze zuiderburen laait de discussie over stikstof op. Louise Fresco, oud-voorzitter van Wageningen University & Research, zei op de Vlaamse tv dat ‘we dat hele stikstofprobleem onszelf hebben aangedaan’.

“En met ‘we’ bedoelt ze uiteraard de kabinetspartijen,” lichtte parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) toe. Fresco zei dat het simpelweg onmogelijk is om de stikstofdeposities op bepaalde plekken toe te wijzen aan bepaalde landbouwbedrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wetenschappelijk drijfzand

“Laat dat tot u doordringen. Al het gemekker, alle hysterie over stikstof is gewoonweg gebouwd op wetenschappelijk drijfzand,” zei Van Rooy in het Vlaams Parlement.

“Het is gebaseerd op onbetrouwbare computermodellen die naar hartenlust kunnen worden gemanipuleerd door groene lobbygroepen en politici. Jullie stikstofhysterie is net zoals jullie CO2-hysterie te potsierlijk voor woorden,” beet hij de regeringspartijen toe.

Zélf gecreëerd

“Die zogenaamde ‘complexe stikstofcrisis’ hebben jullie helemaal zélf gecreëerd, en dit met de hete adem in de nek van de hypocriete roodgroene partijen. Deze crisis is eigenlijk slechts een crisis van de traditionele partijen, van de traditionele politiek die compleet failliet is,” benadrukte Van Rooy.

“Het is het failliet van al die partijen die Vlaanderen tot slaaf hebben gemaakt van de ondemocratische Europese Unie, van al die partijen die de idiote, vernietigende directieven van de Europese Unie, zoals die Habitatrichtlijn, belangrijker vinden dan onze Vlaamse landbouwers en onze eigen voedselproductie.”

Het parlementslid haalde hard uit: “Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...