dinsdag 25 april 2023

Absurd: Vaccinatiegraad te laag – WHO en EU sturen vaccinatiebussen naar Oekraïne

april 25, 2023   1871   13  

    Foto: freepik / BillionPhotos

De WHO en de EU zijn ontstemd over de lage vaccinatiegraad in Oekraïne. Alsof de burgers daar geen andere problemen hebben, sturen ze een vloot van 59 vaccinatiebussen het land in: dit om mensen te beschermen tegen “dodelijke” ziekten als Covid-19, bericht Report24.

WHO Europe maakte eergisteren (zondag) op Twitter reclame voor dit door de EU gefinancierde geschenk, en beweerde dat het gezondheid zou opleveren:

De gulle donatie werd al in februari aangekondigd in een persbericht. Volgens het persbericht zijn de vaccinatiebussen ook bedoeld om de quota voor routinevaccinaties te verhogen, maar Covid-19 neemt daarin een bijzondere plaats in, omdat de Oekraïners tot nu toe weinig van de experimentele gentherapiemedicijnen wilden weten. Er zijn al 35 miljoen doses het land binnengebracht – maar na het begin van de oorlog is slechts 11 procent van hen gevaccineerd, klaagt de WHO. (Natuurlijk vermelden ze niet dat de Oekraïners van tevoren ook niet bekend stonden om hun bereidheid zich te laten vaccineren). Toch wordt Covid-19 nog steeds beschouwd als een “ziekte die dodelijk kan zijn.”

“De vaccinatiegraad is in het afgelopen oorlogsjaar aanzienlijk verslechterd, en deze bussen helpen Oekraïne verder op weg om ervoor te zorgen dat intern ontheemden en de meest kwetsbare bevolkingsgroepen gemakkelijker toegang krijgen tot vaccins tegen ziekten die fataal kunnen zijn,” aldus Dr. Hans Henri P Kluge, regionaal directeur van de WHO voor Europa.
“Van de 35 miljoen doses COVID-19-vaccin die sinds het begin van de pandemie in het land zijn afgeleverd, zijn na 24 februari 2022 slechts 4 miljoen doses (11%) omgezet,” voegde hij eraan toe. “We stellen ook vast dat de routine-immunisatieactiviteiten voor uitdagingen staan en we bereiden ons voor op de risico’s van uitbraken van mazelen en difterie.”

Het Oekraïense ministerie van Volksgezondheid toonde zich dankbaar en gaf aan dat ze zoveel mogelijk mensen wilden vaccineren met de vaccins, die noch effectief noch veilig zijn.

 

Dr. Ihor Kuzin, vice-minister van Volksgezondheid van Oekraïne, zei: “Tijdens de invasie van de Russische Federatie in Oekraïne werd de vaccinatiecampagne geen dag onderbroken. Dankzij onze partners zullen de gedoneerde bussen de regionale controle- en preventiecentra voor ziekten aanzienlijk versterken, zodat we de routinevaccinatie kunnen versterken en zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met vaccinaties tegen COVID-19. Speciale aandacht zal uitgaan naar ontheemden, mensen met beperkte mobiliteit en mensen die in moeilijk bereikbare gebieden wonen.”

Nou dan, veel plezier met vaccineren! Misschien kan een deel van de miljoenen overtollige vaccindoses daar nog worden weggewerkt. Maar we kunnen nauwelijks een grote toeloop verwachten – de “pandemie” is immers inmiddels officieel opgeschort. Ondertussen worden de negatieve effecten van massavaccinatie steeds duidelijker.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/absurd-vaccinatiegraad-te-laag-who-en-eu-sturen-vaccinatiebussen-naar-oekraine/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...