dinsdag 25 april 2023

Tandartsen zeggen dat onverklaarbare pijn en tandverlies verband kunnen houden met Covid-vaccin

april 25, 2023   819   3  

   © brian / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Tandartsen zien een “exponentiële toename van patiënten met neurovasculaire en myofasciale hoofd- en aangezichtspijn, waaronder hoofdpijn, kiespijn die niet wordt veroorzaakt door de tand, osteonecrose van de kaak, slaapproblemen, oorsuizen, en auto-immuunziekten in de mond en het gezicht”.

 

Tandartsen hebben gemeld dat zij sinds de uitrol van het experimentele COVID-vaccin meer patiënten zien met een reeks mysterieuze en ernstige symptomen die verband houden met tanden en botten, meldt Infowars.

Dr. Amy Hartsfield, specialist in orofaciale pijn en slaapgeneeskunde in Alabama, vertelde aan The Epoch Times dat zij een enorme toename heeft gezien van patiënten met ernstige aandoeningen die eerder de COVID-prik hadden genomen.

Sinds de vaccins zijn uitgerold, heeft Hartsfield een exponentiële toename gezien van patiënten met neurovasculaire en myofasciale pijn in het hoofd en het gezicht, waaronder hoofdpijn, tandpijn die niet wordt veroorzaakt door de tand, osteonecrose van de kaak, slaapproblemen, oorsuizen en auto-immuunziekten in de mond en het gezicht.

“Ik heb patiënten gezien zonder voorgeschiedenis van gezondheidsproblemen die een perfect gezond gebit hebben en nu pijnsyndromen hebben die verband houden met deze gezonde tanden”, zegt zij. Dit soort letsels tast zowel de zenuwen als de bloedvaten aan.

Hartsfield zegt een groot aantal gezondheidsproblemen te hebben ontdekt die worden veroorzaakt door het spike-eiwit van het COVID-vaccin en de neiging ervan om “micro”-bloedstolsels te veroorzaken.

Neem het volgende geval van Cheryl Alverson, die ernstig botverlies begon te krijgen nadat zij de Moderna COVID-prik had gekregen.

Cheryl Alverson, 79 jaar, kwam naar Hartsfield nadat al haar ondertanden waren getrokken als gevolg van een enorme terugkerende infectie die uitgebreid botverlies veroorzaakte.

Hartsfield bestelde onmiddellijk meerdere bloedonderzoeken, waaronder verschillende die specifiek betrekking hadden op de bloedstolling.

“Daaruit bleek dat ik overal in mijn lichaam microklonters had,” zei Alverson.

Hartsfield legde uit dat microklonters de botgenezing na extracties kunnen verstoren. Wat bij Alverson gebeurde, komt normaal gesproken alleen voor bij patiënten die osteoporose-medicatie hebben gebruikt of bestralingstherapie hebben gehad, wat bij Alverson geen van beide het geval was.

Alverson had de Moderna COVID-19 vaccins en een latere boosterprik gekregen voordat haar problemen begonnen, en ze was niet besmet met het COVID-19 virus voordat ze Hartsfield bezocht.

Endodontist Dr. John Collier uit Alabama heeft ook veel meer patiënten gezien die een “ongelooflijke hoeveelheid toenemende aangezichtspijn” hadden sinds de COVID-prik werd geïntroduceerd.

 

Kaakchirurg Dr. Doug Denson uit Alabama heeft ook meer patiënten met aangezichtspijn gezien die hij naar Dr. Hartsfield heeft doorverwezen, maar kon niet met zekerheid zeggen dat de COVID-prikken de oorzaak waren.

“Naar mijn mening is correlatie niet altijd gelijk aan oorzakelijk verband… opnieuw zijn er enkele vreemde symptomen geweest sinds de pandemie begon. Het is gewoon onmogelijk om het exacte mechanisme of de oorzaak te bepalen,” zei hij, maar hij erkende dat hij meer van deze gevallen heeft gezien sinds COVID.

Vanwege deze toename van lastige symptomen en kwalen, zei Hartsfield dat zij nu patiënten moet screenen op hun vaccinatiestatus.

“Ik moet deze mensen screenen om te zien of ze gevaccineerd zijn, wanneer en hoe vaak, en dan kijk ik of ik ze kan behandelen,” zei Hartsfield, eraan toevoegend dat de meeste artsen niet screenen op de COVID-injectie.

“Wanneer je de hele bevolking vraagt om een verplicht vaccin te nemen dat meer bijwerkingen heeft dan alle andere vaccins in de geschiedenis, zoals blijkt uit het Vaccine Adverse Event Reporting System van de Centers for Disease Control and Prevention gegevens, zul je zeker verwondingen zien,” zei Hartsfield.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/tandartsen-zeggen-dat-onverklaarbare-pijn-en-tandverlies-verband-kunnen-houden-met-covid-vaccin/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...