zaterdag 29 april 2023

Dr. Rima Laibow: Mondiale elites elimineren 90 procent van de wereldbevolking om aan de macht te komen

 juli 2, 2022   8482   61 

   © Mat Napo op Unsplash

Dr. Rima Laibow heeft onthuld dat de wereldwijde elites erop uit zijn om 90 procent van de bevolking uit te roeien om aan de macht te komen. Zij deelde deze onthulling aan de Australische onafhankelijke journaliste Maria Zeee tijdens een interview op 21 juni, bericht Mary Villareal.

De natuurgeneeskundige verhaalt dat een van haar patiënten die zij wist te helpen haar vertelde dat “de grote ruiming” van “nutteloze eters” op het punt staat te beginnen. Deze patiënte definieerde nutteloze eters als de mensen die niet-duurzame hulpbronnen verbruiken. Bij de grote slachting zal ongeveer 90 procent van de wereldbevolking uitgeroeid worden, vervolgt Laibow.

Laibow deed het idee aanvankelijk af als een soort samenzweringstheorie. Maar haar belangstelling voor de grote ruiming werd weer aangewakkerd nadat zij een boek in de post had gekregen dat haar aan haar vroegere patiënte deed denken.

Zij zocht de termen op die de patiënt gebruikte en ontdekte dat die door de nazi’s in Duitsland gebruikt waren. Laibow ontdekte ook dat de nazi’s lang voor het begin van de Tweede Wereldoorlog met hun uitroeiingscampagne begonnen. Volgens haar beschouwden de nazi’s de nutteloze eters als degenen die de gezondheid van het Duitse volk naar beneden dreigden te halen.

De arts vertelt Zeee dat in de moderne tijd de nutteloze eters degenen waren die de gezondheid van de elites in een modern totalitair systeem zouden ondermijnen. Zij voegt eraan toe dat wanneer de nutteloze eters geruimd zijn, de resterende 10 procent slaven zullen worden die verteld zullen worden wat ze moeten eten, wat ze moeten denken en wat ze moeten doen.

 

Laibow legt uit dat degenen die achter de grote ruiming zitten, geloven in het belang van het zuiveren van de maatschappij van mensen die als een “contaminatie” beschouwd worden. Deze zuivering kwam in de vorm van de COVID-19 vaccins.

“Enorme aantallen mensen zullen sterven, omdat 70 procent van de planeet geprikt is met dodelijke mengsels,” zegt zij. “De media probeert de meerderheid ervan te overtuigen dat het normaal is dat mensen instorten en sterven, dat atleten gewoon omvallen. Het is niet normaal, dit is een vaccinslachting,” benadrukt Laibow.

COVID-19 vaccins gebruikt voor de grote slachting

Interessant is dat Laibow de eerste les van haar professor in de farmacologie – dat farmaceutische geneesmiddelen werken door enzymsystemen te vergiftigen – tijdens haar interview vertelt. Haar professor citerend, vervolgt de natuurgeneeskundige:

“Als het resultaat je bevalt, noem je het een therapeutisch voordeel. Als dat niet zo is, noem je het een bijwerking.”

Zij bevestigt dat “enorme aantallen mensen” zich hebben laten inspuiten met de COVID-19 vaccins, ondanks het feit dat die er niet in geslaagd zijn de overdracht van SARS-CoV-2 te stoppen. Laibow noemt de hoofdmedisch adviseur van het Witte Huis, Dr. Anthony Fauci, als voorbeeld van een persoon die toch COVID-19 opliep, ondanks het feit dat hij meerdere vaccindoses had gekregen.

Een verklaring van 15 juni van het National Institutes of Health bevestigde de ziekte van Fauci, en zei dat de infectieziektedeskundige positief getest was op COVID-19.

“Hij is volledig gevaccineerd en heeft twee keer een booster gekregen,” voegde de verklaring eraan toe.

 

Behalve dat de vaccins er niet in geslaagd zijn de overdracht van COVID-19 tegen te houden, hebben zij ook het immuunsysteem van de mensen vernietigd door middel van door vaccinatie veroorzaakte AIDS. Bijwerkingen van het vaccin op lange termijn zijn onder meer schade aan het menselijk DNA.

Laibow merkt uiteindelijk op dat, tenzij de mensen weten wat er in hen geïnjecteerd is, de uitrol van de COVID-19 vaccins gestopt moet worden.

https://www.frontnieuws.com/dr-rima-laibow-mondiale-elites-elimineren-90-procent-van-de-wereldbevolking-om-aan-de-macht-te-komen/


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-rima-laibow-mondiale-elites-elimineren-90-procent-van-de-wereldbevolking-om-aan-de-macht-te-komen/

 

Dr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video

In het licht van wat eerder geschreven is, ben ik mij bewust geworden van iets dat naar mijn mening van groot belang is voor het werkelijke verborgen doel van het pushen van de Covid-19 injectiecampagne op de mensheid. Zoals ik al eerder heb gezegd, is het mij absoluut niet duidelijk geweest wat het werkelijke doel … Meer lezen overDr. Pierre Gilbert profetische waarschuwing over magnetische vaccins uit 1995 – Zombificatie door vaccin – essentiële lectuur, bekijk de korte video


Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/dr-pierre-gilbert-profetische-waarschuwing-over-magnetische-vaccins-uit-1995-zombificatie-door-vaccin-essentiele-lectuur-bekijk-de-korte-video/  


 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...