zaterdag 29 april 2023

Rusland houdt zich niet aan door het Westen opgelegde “regels” – Poetin

 april 29, 2023    609   1   

    © Sputnik Ilja Pitaljew

De “voormalige partners” van het land hebben “manisch” het internationale recht en de communicatiekanalen vernietigd, aldus de Russische president.

Moskou zal zich niet houden aan de “zogenoemde regels” die zijn opgesteld en opgelegd door “bepaalde landen”, zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag in een toespraak tijdens een vergadering van de Russische Raad van Wetgevers in Sint-Petersburg, bericht RT.

Rusland wordt momenteel geconfronteerd met “economische agressie” vanuit het collectieve Westen, aldus Poetin, die de wetgevers en andere geledingen van de Russische overheid aanspoort proactief te werk te gaan in plaats van deze periode “af te wachten”. Het uiteindelijke doel is het creëren van een “basis voor de langdurige, onafhankelijke en succesvolle ontwikkeling van ons land”, benadrukte hij.

Het internationale diplomatieke systeem is de laatste tijd sterk uitgehold, waarbij “bepaalde landen” hun eigen “regels” opleggen, aldus Poetin. “Onze partners, of, men zou kunnen zeggen, reeds voormalige partners, in sommige landen zijn maniakaal bezig het wettelijk kader en de communicatiekanalen te vernietigen, en proberen hun opvattingen en zogenaamde regels aan iedereen op te leggen. Wat zijn die regels? … Niemand heeft ze gezien.

Ze schrijven iets onder de dekens en doen daar zelf iets mee onder de dekens. Wij gaan niet met hen onder de dekens kruipen. Maar we gaan hun regels ook niet volgen.

Tegelijkertijd wil Rusland zich niet in een “zelfisolatie” begeven en blijft het bereid tot eerlijke samenwerking met “bevriende landen”, verklaarde Poetin. “Wij zullen pragmatische, gelijkwaardige, wederzijds voordelige, uitsluitend op partnerschap gebaseerde betrekkingen met bevriende landen in Eurazië, Afrika en Latijns-Amerika uitbreiden.”

 

Hij merkte op dat Rusland “veel gelijkgestemden” heeft in de landen van het collectieve Westen, waaronder de VS. “Toch gedragen de elites zich anders. Maar u en ik weten dat de elites van deze landen niet altijd een beleid voeren dat gericht is op de belangen van hun eigen volk. Dit zal hen duur komen te staan,” waarschuwde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/rusland-houdt-zich-niet-aan-door-het-westen-opgelegde-regels-poetin/

 

De oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politici

“Canada stuurt nog eens 50 miljoen dollar aan gespecialiseerde uitrusting naar Oekraïne,” luidt een recente kop. “Vladimir Poetin heeft een verschrikkelijke fout gemaakt, en hij gaat deze oorlog verliezen,” verklaarde de Canadese premier Justin Trudeau tijdens zijn recente reis naar Warschau. “Hij gaat deze oorlog verliezen, want de woestheid, de kracht en de vastberadenheid van het … Meer lezen overDe oorlog in Oekraïne en de onuitstaanbare hypocrisie van de westerse politici

Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/de-oorlog-in-oekraine-en-de-onuitstaanbare-hypocrisie-van-de-westerse-politici/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...