zondag 9 april 2023

Drink het vaccin: Wetenschappers pompen mRNA in koemelk om ongevaccineerden de ‘prik te dwingen’

 april 9, 2023   3642   18   


Wetenschappers die mRNA in koemelk hebben gepompt, hebben aangekondigd dat zij muizen die zich met de melk voedden “met succes” hebben gevaccineerd. Dit doet vrezen dat commerciële melk stilletjes zal worden geladen met mRNA om de ongevaccineerde bevolking te vaccineren, schrijft Newspunch.

 

De onderzoekers ontdekten dat zij een klein stukje mRNA in kleine pakketjes konden stoppen, exosomen genaamd, die in melk voorkomen. Vervolgens voerden zij deze melk aan muizen, en de muizen absorbeerden de exosomen in hun spijsverteringsstelsel.

Het mRNA moet in de bloedbaan en het lymfeweefsel van de muizen zijn terechtgekomen omdat hun lichamen antilichamen maakten tegen het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus.

Dr. Peter McCollough doet verslag: Vanuit wetenschappelijk oogpunt waren deze experimentele stappen van de Chinezen een verbluffend succes. Maar gezien de schade die mRNA-vaccins hebben veroorzaakt in termen van verwondingen, handicaps en sterfgevallen, roepen deze gegevens aanzienlijke ethische vragen op.



Het COVID States project heeft aangetoond dat 25% van de Amerikanen erin slaagde om ongevaccineerd te blijven. Deze groep zou grote bezwaren hebben tegen mRNA in de voedselvoorziening, vooral als dat stiekem of met minimale etikettering/waarschuwingen gebeurt.

Kinderen zouden kunnen worden getroffen met gemakkelijk toe te dienen orale vaccindoses of zouden mRNA kunnen krijgen via melk tijdens schoollunches en andere maaltijden zonder toezicht.

                           Link: https://t.co/8IGVqh7nX8

Voor degenen die een van de COVID-19-vaccins hebben genomen, zouden melkvaccins als EUA-aanbod een nog grotere belasting van het lichaam met synthetisch mRNA mogelijk maken.

 

Deze observaties doen mij concluderen dat de mRNA-technologie zojuist een geheel nieuwe, veel duistere ontwikkelingsfase is ingegaan.

Verwacht meer onderzoek naar en weerstand tegen mRNA in onze voedselvoorziening. De Chinezen hebben zojuist de eerste van waarschijnlijk nog vele gevaarlijke stappen voor de wereld gezet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/drink-het-vaccin-wetenschappers-pompen-mrna-in-koemelk-om-ongevaccineerden-te-dwingen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...