maandag 17 april 2023

Klaus Schwab, George Soros trekken zich op het laatste moment terug uit WEF Davos-top – Update!

Januari 17, 2023   17127   83  

    © World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Klaus Schwab heeft zich net als George Soros plotseling teruggetrokken uit de jaarlijkse top van het World Economic Forum in Davos, die van vandaag tot 20 januari wordt gehouden, bericht Baxter Dmitry.

Op grond van een onverwacht “planningsconflict” kondigde Soros in het weekend aan dat hij maandag de WEF-bijeenkomst niet zou bijwonen.


Schwab kondigde op zijn beurt aan dat hij lijdt aan een niet nader omschreven “gezondheidsklacht” en verwacht niet in staat te zijn de top in Davos bij te wonen.

De onverwachte aankondigingen van de twee wereldleiders hebben de tongen doen rollen, en veel deelnemers aan Davos zouden zich zorgen maken over wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.



Kim Dotcom haalde een eerder door Newspunch gepubliceerd nieuwsbericht aan om te suggereren dat de elites bang zijn.


De afwezigheid van Soros en Schwab heeft de elite er echter niet van weerhouden naar het hoofdkwartier van de globalisten in de Zwitserse stad te komen om deel te nemen aan de jaarlijkse top.

Honderden globalistische elites landden de afgelopen dagen in privéjets op luchthavens rond Davos om achter gesloten deuren zogenaamde mondiale uitdagingen, zoals klimaatverandering, te bespreken.

“De rijken en machtigen zwermen naar Davos om achter gesloten deuren het klimaat en de ongelijkheid te bespreken met behulp van de meest ongelijke en vervuilende vorm van vervoer: privéjets,” vertelde Klara Maria Schenk, campagnevoerder transport voor de Europese mobiliteitscampagne van Greenpeace, aan nieuwswebsite Politics.co.uk.

Greenpeace publiceerde een nieuw rapport waaruit bleek dat voor de bijeenkomst van vorig jaar 1.040 privéjets van en naar luchthavens rond Davos vlogen, waardoor de CO2-uitstoot van privéjets vier keer zo hoog was als het weekgemiddelde.

     Video Link: https://twitter.com/i/status/1613808932253847553

Het feit dat de deelnemers aan het WEF in drommen privéjets arriveren, alleen om de klimaatcrisis te bespreken, is hypocrisie ten top. Als er echt een crisis was, zouden deze zogenaamde klimaatstrijders dan niet het openbaar vervoer nemen om de planeet te redden? Misschien is de crisis die het WEF propageert slechts een gefabriceerde hype.

Update

SCHWAB KWAM OPDAGEN!

Klaus Schwab kwam vandaag wel degelijk opdagen bij de opening van het WEF, ondanks dat hij publiekelijk had gezegd dat hij er om gezondheidsredenen niet zou zijn! Hier is een foto van hem terwijl hij het podium verlaat na een kort welkomstwoord:



Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/klaus-schwab-george-soros-trekken-zich-op-het-laatste-moment-terug-uit-wef-davos-top/

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...