maandag 17 april 2023

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te geven

 april 16, 2023   7800   23  

 

     Logo van de Wereldgezondheidsorganisatie. Foto: WHO website.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt voor een “Pandemieverdrag”, of “Pandemieakkoord” zoals het nu wordt genoemd, aan te nemen. Maandag, 11 maanden nadat een Britse petitie waarin werd opgeroepen tot een debat over de kwestie de drempel van het aantal handtekeningen bereikte om een debat in het Parlement te eisen, zal dit eindelijk plaatsvinden, schrijft Dr. Tess Lawrie.

U weet wellicht dat de ongekozen directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, onlangs op sociale media heeft beweerd dat dit nieuwe verdrag de soevereiniteit van individuele landen niet zal aantasten. Wat u echter niet wordt verteld, is dat in samenhang met het Pandemieakkoord wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (2005) zijn voorgesteld en dat daarover wordt onderhandeld. Sommige van deze wijzigingen zouden ongekende bevoegdheden aan de WHO verlenen en ernstige vragen oproepen met betrekking tot de soevereiniteit van de staten.

Wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling kunnen worden aangenomen met een eenvoudige meerderheid van stemmen in de Wereldgezondheidsvergadering, het bestuursorgaan van de WHO, zonder daaropvolgende nationale ratificatieprocedures. Dit betekent dat deze wijzigingen er nu doorheen kunnen zeilen zonder parlementaire controle en zonder dat u, het publiek, wordt geïnformeerd.

In sommige van de nieuwe amendementen wordt voorgesteld om het advies van de WHO juridisch bindend te maken voor alle staten en hun bevolking, in plaats van adviserend, zoals momenteel het geval is met de adviezen van de WHO.

Als de amendementen worden aangenomen, zou de ongekozen en onverantwoordelijke directeur-generaal van de WHO eenzijdig een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid kunnen afkondigen zonder advies te vragen aan lidstaten of WHO-comités. Er zouden geen comités betrokken zijn bij de besluitvorming en er zouden geen controles zijn op het besluit van de directeur-generaal. Eén niet-gekozen, onverantwoordelijk persoon zou dus de macht hebben om beslissingen te nemen die het leven van miljarden mensen kunnen beperken. Dit is een onvoorstelbare machtsconcentratie.

 

Een van de meer verontrustende voorgestelde wijzigingen is de schrapping van een clausule die de WHO verplicht om bij de toepassing van de Internationale Gezondheidsregeling rekening te houden met iemands mensenrechten. De WHO krijgt de bevoegdheid om bindende voorschriften uit te vaardigen voor lockdowns, maskers, quarantaines, grenssluitingen, reisbeperkingen, verplichte vaccinaties, verplichte medische onderzoeken en andere maatregelen die zij nodig acht.

De voorgestelde wijzigingen beogen ook de invoering van een internationaal databanksysteem waarmee landen reisbeperkingen kunnen afdwingen door middel van instrumenten zoals vaccinatiecertificaten, profylaxecertificaten, test- en herstelcertificaten, alsmede formulieren voor het lokaliseren van passagiers en een gezondheidsverklaring voor reizigers, bij voorkeur gekoppeld aan een persoonlijke QR-code.

De voorstellen omvatten verder een aanzienlijke verhoging van de financiering van de WHO. Een deel van deze extra financiering is nodig voor het opzetten van een uitgebreid surveillanceproces in alle lidstaten, dat de WHO regelmatig zal controleren via een mechanisme voor landenbeoordeling. Zowel de amendementen van de IGR als het voorgestelde pandemieakkoord moedigen ook systematische wereldwijde samenwerking aan om afwijkingen van de officiële richtsnoeren van de regering of de WHO tegen te gaan.

De WHO streeft er verder naar toezicht te houden op de bewaking van nieuwe en afwijkende virussen, deze te identificeren, hun “bedreiging” vast te stellen en een reactie uit te voeren.

Hierdoor ontstaat een zichzelf in stand houdende pandemie-industrie met grote interne belangenconflicten, gefinancierd door de belastingbetalers van de wereld, maar gecontroleerd door een VN-agentschap dat geen nationaal wettelijk toezicht en weinig verantwoordingsplicht heeft. Om voortzetting van de financiering te rechtvaardigen, zal er een enorme stimulans zijn om vermeende bedreigingen af te kondigen en erop te reageren, waarbij het leven van de bevolking van de lidstaten wordt beperkt terwijl de WHO sponsors winst maken door middel van farmaceutische aanbevelingen en mandaten.

 

Alle of sommige amendementen kunnen volgende maand al worden aangenomen en uiterlijk in mei 2024. Zodra ze zijn aangenomen, worden ze bindend voor alle 194 WHO-lidstaten, waarbij de landen het recht behouden om ze binnen tien maanden te verwerpen.

Op dit moment bespreken vreemd genoeg noch het Verenigd Koninkrijk noch andere lidstaten deze amendementen, die de WHO ongekende bevoegdheden zouden geven. Degenen die denken dat de WHO niets met hen of hun landenbeleid te maken heeft, moeten nog maar eens goed nadenken.

De eerste stap in de strijd tegen deze onaanvaardbare overdracht van overheidsgezag aan een niet-gekozen supranationale organisatie (en aan de speciale belangen die haar hebben gecompromitteerd) is de bewustmaking van het publiek. De World Council for Health (WCH) en Children’s Health Defense, in nauwe samenwerking met andere betrokken organisaties en volksbewegingen, lanceren een campagne genaamd The Great Freeset met voorstellen voor acties die we kunnen ondernemen om deze wereldwijde bedreiging van onze gezondheid en soevereiniteit aan te pakken.

De WCH, een volksgezondheids- en soevereiniteitsinitiatief, heeft een petitie ingediend om in het Verenigd Koninkrijk een parlementaire stemming te houden over de vraag of er bezwaar moet worden gemaakt tegen de eerder en stilletjes aangenomen amendementen van 2022, en ook een oproep om te stemmen over het verwerpen van de meeste van de 307 extra amendementen waarover wordt onderhandeld. Wij hebben de grens van 10.000 handtekeningen bereikt, zodat de Britse regering moet reageren. Het zou echter nuttig zijn om 100.000 handtekeningen te verzamelen en de regering te verplichten een debat in het Parlement te overwegen. Details van deze petitie vindt u hier en elke burger van het Verenigd Koninkrijk kan tekenen.

 

Wij kunnen niet werkloos toezien hoe de WHO schandalige monopoliebevoegdheden over de volksgezondheid krijgt. Biden heeft ons gewaarschuwd dat “er een tweede pandemie op komst is”. De voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling en het Pandemieakkoord worden ons verkocht als een verbetering van de toekomstige reactie op een pandemie, terwijl ze er in werkelijkheid toe zullen leiden dat dezelfde fouten als tijdens de Covid opnieuw worden gemaakt.

Laten we het adagium “Het welzijn van de mensheid is al lang het alibi van tirannen” nooit uit het oog verliezen.

Klik hier voor een link naar de bovengenoemde petitie.

Voor een link naar een brief die u naar uw parlementslid kunt sturen, klik hier.

De beleidsbrief van de WCH, Rejecting Monopoly Power over Global Health, vindt u hier en het persbericht ervoor, hier.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-u-niet-wordt-verteld-over-schandalige-plannen-om-de-who-macht-over-uw-leven-te-geven/

 

De gedwongen massavaccinatie van de mensheid zal worden beschouwd als een van de meest dodelijke en kostbare medische fouten in de geschiedenis, zei de gerenommeerde pionier in de vroege behandeling van de vermeende ziekte COVID-19, cardioloog en internist Dr. Peter McCullough uit Texas, bericht Dailyexpose.co.uk. Onder verwijzing naar recente gegevens van het Amerikaanse Vaccine Adverse … Meer lezen overDr. Peter McCullough – “Het mislukte massale COVID-19 vaccinatieprogramma zal de geschiedenis ingaan als een van de meest dodelijke in de geschiedenis”

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...