vrijdag 14 april 2023

Pfizer in Europa: 5 miljoen gevallen van bijwerkingen, hier een paar verschrikkelijke voorbeelden


Bij EudraVigilance, de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zijn inmiddels meer dan vijf miljoen gevallen van bijwerkingen na de coronaprik gemeld, waarvan 38.250 ernstige bijwerkingen bij kinderen. Drie miljoen daarvan zijn gemeld door artsen.

Ondernemer Roland Brautigam noemt een paar verschrikkelijke voorbeelden. Zo deed een arts recent een melding bij Pfizer over een peuter die was overleden na de Pfizer-prik. De vaccinmaker zette de melding door naar het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA).

Niet door een trollenleger

Ook een andere peuter moest door zijn ouders worden afgestaan ‘in the name of science’ of ‘to protect others’. Ook deze melding werd door Pfizer doorgezet naar het EMA.

Brautigam benadrukt dat drie miljoen gevallen van bijwerkingen door zorgprofessionals bij het EMA zijn gedaan. “Dus niet door een trollenleger, maar door overwerkte, drukke artsen die het belangrijk genoeg vonden om een melding te maken van een serieuze bijwerking van het vaccin.”

Slechts 1 tot 13 procent

Hij verwijst verder naar onderzoek van Harvard in opdracht van de Amerikaanse overheid waaruit blijkt dat slechts 1 tot 13 procent van alle gevallen van bijwerkingen wordt gemeld.

Tijdens corona bood Brautigam de overheid een schip aan waar 600 coronapatiĆ«nten konden worden behandeld. Tot zijn frustratie was er geen belangstelling en weigerden meerdere partijen zelfs om met hem te praten. “Blijkbaar zijn extra handen niet nodig,” concludeerde hij.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...