vrijdag 14 april 2023

Sinds 2001 zijn er 20 pandemiesimulaties gehouden en ze zijn allemaal uitgewerkt door deze dienst


Robert F. Kennedy jr. heeft uit de doeken gedaan hoe overheidsagentschappen pandemiesimulaties houden om de rechten van mensen in te perken.

Afgelopen week verwees hij tijdens een speech op Hillsdale College naar Event 201, een simulatie waar onder meer Bill Gates en de WHO bij betrokken waren. De simulatie werd enkele maanden voor de coronapandemie gehouden.

Kennedy jr. onthulde dat Event 201 niet op zichzelf staat. “Ik heb zo’n 20 van dit soort [simulaties] gevonden die ze sinds 2001 hebben uitgevoerd en ze zijn allemaal uitgewerkt door de CIA.”

Totale controle

Hij voegde toe dat het doel van dergelijke simulaties is om totalitaire controle af te dwingen. Het doel was niet om mensen voor te bereiden op rampzalige gebeurtenissen, maar om de macht te consolideren, aldus Kennedy jr.

Toen hij zich verdiepte in die simulaties ontdekte hij dat er gebruik wordt gemaakt van technieken die zijn ontwikkeld om inheemse bevolkingsgroepen onder vreemde heerschappij te brengen.

Hij linkte ook Anthony Fauci, het virologie-instituut in Wuhan, gain of function-onderzoek, de coronaprikken en hersenspoeling aan elkaar.

Presidentsnominatie

Kennedy jr. wil in 2024 meedingen naar de Democratische presidentsnominatie. Vorige week heeft hij bij de Nationale Verkiezingscommissie de daarvoor benodigde documenten ingediend.

Met zijn keuze de politiek in te gaan, treedt hij in de voetsporen van zijn beroemde vader en oom.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...