zaterdag 22 april 2023

RIJST is het nieuwste doelwit van de globalisten op het gebied van klimaatverandering en de wereldwijde oorlog om de bevolking te verhongeren

 Donderdag 20 april 2023 door: Lance D Johnson

Tags : absurdlandbouwcontrolesbadclimateKlimaatklimaatalarmismeklimaatverandering cultcommunismecontrolekoeienmisleidingontvolkingenergie-onafhankelijkheidsnijwonden aan kunstmestvoedsel stort invoedselinflatievoedselzekerheidvoedseltekortenvoedselvoorzieningGlobalismegroene tirannieoogstveerijstschaarstewetenschappelijk bedrogslavernijVNwereldlandbouwhonger in de wereld

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.760WEERGAVEN


(Natural news) De op twee na meest geproduceerde landbouwoogst ter wereld - RIJST - is het nieuwste doelwit in de oorlog van de globalisten om de voedselvoorziening te vernietigen en de bevolking te verhongeren / tot slaaf te maken. Om klimaatverandering tegen te gaan worden landen nu verteld om te bezuinigen op de rijstproductie vanwege de methaanemissies van de rijstvelden.

“Rijst is verantwoordelijk voor ongeveer 10 procent van de wereldwijde uitstoot van methaan, een gas dat in meer dan twee decennia ongeveer 80 keer zoveel warmte vasthoudt als kooldioxide. Wetenschappers zeggen dat als de wereld de uitstoot van broeikasgassen wil verminderen, ook rijst niet kan worden genegeerd ', meldde Associated Press.

De rijstproductie houdt de bevolking in stand, maar wordt nu aangevallen door de klimaatveranderings- cultus

Rijst is een hoofdvoedselgewas dat in de afgelopen eeuw een enorme bevolkingsgroei in heel Azië en India mogelijk heeft gemaakt. Het is nu duidelijker dan ooit dat de agenda voor de opwarming van de aarde en de cultus voor klimaatverandering niets meer zijn dan bewapende propaganda om energie-onafhankelijkheid, voedselsoevereiniteit en bevolkingsgroei te vernietigen. Deze cultus van vernietiging - klimaatverandering - is niet gericht op verontreinigende stoffen. Ze richten zich op natuurlijke moleculen die nodig zijn voor het plantenleven. Ze richten zich op het gebruik van meststoffen op boerderijen, wat de voedselproductie belemmert. Ze richten zich op koeienpopulaties op de boerderijen en voederplaatsen. Ze richten zich op rijstvelden! Verhongering, wereldwijde ontvolking en slavernij is in het geheim het einddoel.

Bjoern Ole Sander van het International Rice Research Institute zei: "Rijst, waardoor het zich onderscheid van andere gewassen, heeft een stilstaande waterlaag in het veld, wat betekent dat er geen luchtuitwisseling is tussen de bodem en de atmosfeer. Dus dan heb je in de bodem anaerobe omstandigheden, en dat betekent dat er andere bacteriën in de bodem actief zijn dan in tarwe of maïs.” Dit natuurlijke proces zou nu verantwoordelijk zijn voor de opwarming van de aarde en de vernietiging van de planeet.

Simplisten op het gebied van klimaatverandering worden gehersenspoeld om te geloven in iets abstracts waardoor ze zich deugdzaam gaan voelen, terwijl de energie-onafhankelijkheid en voedselzekerheid van hun land onder hun voeten wordt weggevaagd. De centrale planners achter de agenda voor klimaatverandering streven naar ontvolking. Ze pleiten er openlijk voor dat mensen in pods en steden van tien minuten leven, gehackt, geprogrammeerd en afhankelijk gemaakt van insecten, in het laboratorium gekweekt vlees, mRNA-updates en gemanipuleerde voedingsmiddelen.

Globalisten proberen de bevolking te verminderen door zich te richten op de rijstproductie

In de Verenigde Staten wordt 80 procent van alle rijst die wordt geconsumeerd in Amerika zelf verbouwd. Ongeveer 40 miljoen pond rijst wordt over de hele wereld gedistribueerd om voedselonzekerheid tegen te gaan.  De klimaatveranderingsregels voor rijst zouden 5.563 rijstboeren beperken in de Verenigde Staten. Deze boeren verbouwen rijst over een collectief van 2,8 miljoen hectare, op familieboerderijen in Arkansas, Californië, Louisiana, Mississippi, Missouri en Texas. Als deze familiebedrijven echter worden verteld dat om te voldoen aan een 'wereldwijde methaanbelofte', kunnen ze worden aangevallen door de Verenigde Naties en worden gedwongen hun landbouwinputs en -opbrengsten op te geven - een gruweldaad die evenzo in Europa en over de hele wereld toeneemt.

In Vietnam doen rijstboeren toezeggingen om de "wereldwijde methaanemissies" te verminderen. De bijbehorende persberichten: "Onder de wereldwijde methaanbelofte hebben Vietnam en verschillende andere grote rijstproducenten in Azië gezworen de uitstoot met 30% te verminderen tegen 2020 en 2023, maar de twee grootste producenten, China en India, hebben niet getekend."

Chinese leiders weigeren herhaaldelijk deel te nemen aan de propaganda voor de opwarming van de aarde en de cultus van de klimaatverandering, omdat ze de hysterie in hun voordeel willen gebruiken om te domineren op het wereldtoneel, terwijl de laffe leiders in het Westen die in de ban vallen van het communisme en het oogsten van aanhoudende voedseltekorten.

Bronnen zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

USARice.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-20-rice-latest-target-of-climate-change-cultists.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...