donderdag 27 april 2023

Top 7 ERNSTIGE HARTPROBLEMEN veroorzaakt door de vasculaire-verstoppings Covid-prikken

 Dinsdag 25 april 2023 door: S.D. Wells



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.630WEERGAVEN

 

(Natural news) Er zijn niet veel meer vernietigende dingen voor een ouder dan om de gezondheid van hun kind uit de hand te zien lopen, of erger nog, het kind sterft voordat ze dat zelf doen. De laatste tijd ervaren zelfs de gezondste kinderen en tieners op aarde ernstige hartproblemen nadat ze de mRNA Covid-piek-eiwit-producerende 'vaccins' hebben gekregen.'Voor het geval dat u het niet weet, mRNA instrueert menselijke cellen om miljoenen microscopische prionen te produceren die op een influenzavirus lijken en elk orgaan van het menselijk lichaam binnendringen. Eenmaal daar, instrueert het menselijke immuunsysteem het vecht- of vluchtsysteem om dienovereenkomstig te reageren en valt het vreemde ziekteverwekkers aan in alle systemen en doorheen het hele vaatstelsel. Dit zorgt op zijn beurt voor enorme stress op het hart, omdat de bloedvaten verstopt en gestold zijn, waardoor de bloed-, zuurstof- en nutriëntenstroom wordt beperkt. Gezonde kinderen worden hard getroffen, kijk maar naar alle atleten die op hun knieën vallen en hun borst in doodsangst vastgrijpen.

De Covid-stolselvaccinaties kunnen ervoor zorgen dat het menselijk hart lijdt aan spierverdikking, onregelmatig kloppen, meedogenloze stress en een langdurige verzwakking

Sommige mensen die de stolselvaccinaties hebben gekregen, ervaren daarna onregelmatige hartslagen en kunnen niet eens doorgronden dat het wordt veroorzaakt door een 'vaccin', omdat ze alleen maar horen en lezen over de nepmantra dat alle vaccins 'veilig en effectief' zijn.'De Fauci onwaarheden overspoelen de televisie uitzendingen en de kranten. De CDC (Min. Van volksgezondheid in de VS, nvdr.) verspreidt dagelijks de desinformatie in het hele land. Aritmie is een onregelmatige hartslag die het gevoel kan hebben dat het hart te snel, te langzaam of zonder ritme klopt. Vaak wordt dit veroorzaakt door blokkades (plakkerige spike-eiwitten) in bloedvaten die een drukopbouw veroorzaken, waardoor het hart harder werkt, de spier dikker wordt en uiteindelijk naar een een totale verzwakking lijdt. Het risico op hart aanval en beroerte nemen snel toe.

Angina is pijn op de borst door onvoldoende bloedstroom naar het hart, omdat piekeiwitten de bloedvaten en haarvaten stollen en verstoppen. Er is geen tijdslimiet voor hoe lang mRNA "technologie" ervoor zorgt dat de gemanipuleerde menselijke cellen deze giftige prionen creëren, en de effecten kunnen worden gevoeld lang nadat de giftige prikken zijn toegediend. Fauci noemt dit 'Long Covid', maar het is eigenlijk gewoon 'Langdurige  Vaccinatie Schade'."

Myocarditis is de zwelling of ontsteking van de hartspier en pericarditis is de zwelling of ontsteking van het zakachtige weefsel rondom het hart. Beide kunnen worden veroorzaakt door mRNA-prikken, zoals we zien gebeuren met atleten, piloten en militairen (in de VS, nvdr.), ook al behoren ze tot enkele van de gezondste mensen ter wereld. Daarom is het RISICO van Covid-vaccinschade VEEL GROTER dan welk voordeel dan ook, vooral omdat kinderen en tieners trouwens een risico van nul hebben op complicaties door het oplopen van Covid of een andere griep. Denk daar lang en hard over na. Dit is zorgvuldig overwogen, vooral met de aankomende plandemieën waar de Democraten en Bill Gates de wereld voor blijven waarschuwen. Ze moeten voor ons iets 'in petto' hebben, behalve dan wat alcohol op een stuk katoen wrijven (” besides some rubbing alcohol on a piece of cotton)..

Top 7 ernstige hartcomplicaties die direct of indirect worden veroorzaakt door de vasculaire verstopte Covid-prikken

# 1. Myocarditis (ontsteking van de hartspier)

# 2. Pericarditis (zwelling van zakachtig weefsel rond het hart)

# 3. Aritmie (onregelmatige hartslag)

# 4. Myocardinfarct (hartaanval)

# 5. Hypertensie (hypertensieve hartziekte)

# 6. Angina (pijn op de borst door onvoldoende bloedstroom naar het hart)

# 7. Coronaire hartziekte

Zet uw Bladwijzer naar  Vaccines.news, uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over de experimentele injecties met een gentherapie, zijn de CDC en de nep-nieuwsclaim "veilig en effectief" wanneer ze echt gevaarlijk en schadelijk blijken voor de gezondheid.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

PennMedicine.org

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-25-7-serious-heart-problems-caused-by-covid-jabs.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...