donderdag 18 mei 2023

Bewijs dat de V.S. een WO III plant tegen Rusland en China

 mei 18, 2023   893   1  

 


Het volgende nieuwsartikel (samen met alle rechtstreeks gelinkte documenten, zodat nieuwsredacteuren onmiddellijk kunnen zien wat de documentatie is voor elke bewering erin) werd op 5 mei 2023 ingediend bij 300 nieuwsmedia en slechts door drie daarvan gepubliceerd, en wordt hier opnieuw bij hen allemaal ingediend (enigszins uitgebreid en bijgewerkt), voor heroverweging, vanwege het extreme belang van de solide gedocumenteerde en onderbelichte feiten die het bevat:

Op 3 mei vertelde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken in een interview aan C-Span, dat de Amerikaanse regering geen bezwaar zal hebben als de Oekraïense regering de Russische president Vladimir Poetin probeert te vermoorden of dat doet. Hij zei“Dit zijn beslissingen die Oekraïne moet nemen, hoe het zichzelf gaat verdedigen, hoe het zijn grondgebied terug krijgt, hoe het zijn territoriale integriteit en soevereiniteit gaat herstellen.” Amerika heeft meer dan honderd miljard dollar aan Oekraïne geleverd om Rusland te verslaan, en zegt nu dat als Oekraïne een deel daarvan gebruikt om Poetin te vermoorden, dat oké is. Dit is ongekend. (Zelfs Hitler was niet zo slecht), schrijft Eric Zuesse.

Ook op 3 mei kopte de Japanse nieuwsdienst Nikkei Asia: NAVO opent kantoor in Japan en meldde dat “de NAVO van plan is een verbindingskantoor te openen in Tokio, Japan, het eerste in zijn soort in Azië.” De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie wil nu niet alleen Amerika’s anti-Russische militaire alliantie worden, maar ook Amerika’s anti-Chinese militaire alliantie, die de afsplitsing van China’s provincie Taiwan (die de Amerikaanse regering sinds 1972 formeel als Taiwan heeft erkend) van China zal steunen, terwijl zij weigert de afsplitsing van de Krim en drie andere provincies van Oekraïne uit Oekraïne te steunen. (Met andere woorden: hoewel het Amerikaanse regime de afscheiding van Taiwan van China steunt, verwerpt het de afscheiding van de Donbass, de Krim, enz. van Oekraïne).

 

Amerika en zijn NAVO ontkennen dat zij anti-Russisch of anti-Chinees zijn en houden vol dat zij in plaats daarvan slechts streven naar regimeverandering in beide landen, zodat zowel Rusland als China democratie en mensenrechten komen bieden zoals Amerika’s regering (de regering die veel meer invasies en staatsgrepen pleegt dan alle andere regeringen in de wereld samen doen) biedt (wat zij eigenlijk niet doet).

Het Amerikaanse Congres overweegt nu wetgeving die wordt aangeprezen als de “Ukraine Victory Resolution“, maar die formeel de titel H.Res.322 “on Ukrainian victory” draagt, en die stelt dat “het het beleid van de Verenigde Staten is dat Oekraïne de invasie overwint en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt.” Dat vereist een volledige nederlaag van Rusland in Oekraïne. Als dat gebeurt, zal de Russische president Vladimir Poetin vrijwel zeker aftreden of omver worden geworpen en worden vervangen door een leider die de Amerikaanse regering zal goedkeuren (of zelfs benoemen). Gebeurt dit niet, dan zijn het Amerikaanse Congres en de president reeds verplicht, doordat zij deze resolutie als wet hebben aangenomen, om Rusland binnen te vallen om met direct Amerikaans militair geweld te bereiken wat het Oekraïense leger niet heeft kunnen bereiken. Die invasie van Rusland door de VS en haar bondgenoten zou de Derde Wereldoorlog, WO III, betekenen. (Hoeveel nieuwsmedia geven om het voorkomen van WO III? Waarom geven ze er niet om? Waarom weigeren zij hun lezers te informeren over dit gevaar, en dat het afkomstig is van de VS en hun bondgenoten – niet van hun beoogde slachtoffers, Rusland en China? Op 24 januari 2023 publiceerde het Bulletin of Atomic Scientists hun allerhoogste “Doomsday Clock Announcement” dat, nog erger dan tijdens de Cuban Missile Crisis van 1962, toen er nog een Sovjet-Unie was met haar communisme en haar Warschaupact, “De klok staat nu op 90 seconden voor middernacht – de dichtstbijzijnde wereldwijde catastrofe ooit.” Wie verzwijgt dit extreme gevaar geheim voor het Amerikaanse en het geallieerde publiek, en waarom? Wie dienen zij eigenlijk?)

De Amerikaanse regering heeft zich er nog niet onherroepelijk toe verbonden haar eerdere erkenning van Taiwan als deel van China in te trekken; maar als zij dat uiteindelijk wel doet, zullen Amerika en zijn bondgenoten natuurlijk in oorlog zijn met China, wat eveneens WO III zou betekenen.

Er is ook iets in behandeling bij het Amerikaanse Congres dat “The Restrict Act” wordt genoemd, waarbij de staat van beleg over alle nieuwsmedia in de VS wordt ingesteld, ter voorbereiding van een formele en allesomvattende afkondiging van de staat van beleg in Amerika. Door die totale censuur zal het Amerikaanse publiek met betrekking tot zowel Rusland als China (en wat dan ook) alleen weten wat de Amerikaanse regering de Amerikanen wil laten weten; en dit zou het voor het Congres enorm vergemakkelijken om publiekelijk te verklaren dat Amerika in oorlog is tegen zowel Rusland als China. Dus: de wettelijke voorbereidingen om dit “grondwettelijk” te doen (behalve het schenden van alleen het Eerste Amendement, dat hen niets zegt) zijn al getroffen.

NB: Dit nieuwsbericht wordt tegelijkertijd verspreid, en vrij van auteursrechten ter publicatie aangeboden, aan alle Amerikaanse en Westerse nieuwsmedia.

PS: Vanaf 15 mei 2023 (tien dagen nadat dit artikel aan honderden nieuwssites was gestuurd), zijn de enige twee van de honderden waar ik het naar toe had gestuurd die dit artikel hebben gepubliceerd, anders dan The Duran (waar ik het rechtstreeks heb gepost) SouthFront en Dehai News. Alle anderen (op dit moment, tien dagen later), inclusief alle mainstream “nieuws”-media, hebben het afgewezen (of anders nog niet geplaatst). Dat is minder dan 1% van de nieuwssites waarnaar het op 4 mei was gemaild. Is er iets mis met dit artikel? Of is er iets mis met vrijwel alle nieuwsmedia in Amerikaanse en geallieerde landen? Is dat censuur? Waarom hebben al die censoren (“redacteuren”) dezelfde beslissing genomen (om dit artikel niet te publiceren)? Waarom? Wordt de beslissing eigenlijk ergens anders genomen, misschien door de personen die de controle hebben over de Amerikaanse regering?

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bewijs-dat-de-v-s-een-woiii-plant-tegen-rusland-en-china/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...