vrijdag 5 mei 2023

Covid-19 vaccinatie veroorzaakt oogschade en zelfs blindheid

 mei 5, 2023   2489   7


Ske.CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Een grote, goed uitgevoerde multicentrische studie bevestigt nu de vrees dat de C19-vaccins ook schade aan de ogen veroorzaken. De studie, gepubliceerd in Nature, toont een verdubbeling van het aantal netvlies vaatafsluitingen tot meer dan twee jaar na vaccinatie,schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Serieuze wetenschappers zoals Sucharit Bhakdi, Mike Yeadon en vele anderen hebben al in 2020 gewaarschuwd voor ernstige vaatschade, toen bekend werd hoe de beoogde vaccins zouden werken. De genetisch gemanipuleerde preparaten zijn ontworpen om de spike-eiwitten snel via de bloedbaan door het lichaam te verspreiden, met inbegrip van de hersenen en het beenmerg

Terwijl de spike en zijn dragers door het bloed worden vervoerd, kunnen vele ervan zich in de cellen van de vaatwanden nestelen en zich beginnen te vermeerderen. Dit gebeurt vooral daar waar het bloed langzaam stroomt, d.w.z. in de kleinste bloedvaten, de haarvaten. Het immuunsysteem reageert door aangetaste cellen te vernietigen, waardoor schade ontstaat.

Microtrombi en andere trombotische schade zijn het gevolg. Deze zijn natuurlijk bijzonder gevaarlijk in de hersenen en het hart, of zelfs in de ogen.

De studie, getiteld “Risk assessment of retinal vascular occlusion after COVID-19 vaccination”, werd gepubliceerd op 2 mei 2023.

Het abstract vat de bevindingen als volgt samen:

Personen met COVID-19 vaccinatie hadden een hoger risico op alle vormen van retinale vasculaire occlusie in de twee jaar na vaccinatie, met een algemene hazard ratio van 2,19 (95% betrouwbaarheidsinterval 2,00-2,39). De cumulatieve incidentie van retinale vasculaire occlusie was significant hoger in het gevaccineerde cohort vergeleken met het ongevaccineerde cohort op 2 jaar en 12 weken na vaccinatie.

Het risico van retinale vasculaire occlusie nam significant toe in de eerste 2 weken na vaccinatie en bleef gedurende 12 weken bestaan. Bovendien hadden personen die de eerste en tweede dosis BNT162b2 en mRNA-1273 kregen, 2 jaar na vaccinatie een significant verhoogd risico op retinale vasculaire occlusie, terwijl er geen verschillen werden waargenomen tussen vaccinmerk en dosis. Deze grote multicentrische studie ondersteunt de bevindingen van eerdere gevallen. Retinale vaatafsluitingen zijn mogelijk geen incidentele bevinding na COVID-19 vaccinatie.

De grafiek toont de vergelijking tussen gevaccineerden en ongevaccineerden:

 

 (A) occlusie van netvaten, (B) occlusie van netvliesslagaders, (C) occlusie van netvliesaders, (D) occlusie van centrale netvliesslagaders en (E) occlusie van centrale netvliesaders.

 

Kevin McKernan wijst er in een tweet op dat hier ook een verband bestaat met de DNA-onzuiverheden in de preparaten. Dit is al aangetoond in een in 2017 gepubliceerde studie getiteld “Double-stranded DNA induces a prothrombotic phenotype in vascular endothelium”. Wij rapporteerden hier over het DNA in de spuiten: DNA en bacteriĆ«le componenten gedetecteerd als contaminanten in mRNA-vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccinatie-veroorzaakt-oogschade-en-zelfs-blindheid/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...