vrijdag 5 mei 2023

Oud-vicepresident Pfizer: er ligt een plan om miljoenen, zo niet miljarden mensen te doden


We zijn momenteel getuige van een aanhoudende misdaad. Ik ben ervan overtuigd dat het de grootste misdaad uit de geschiedenis zal zijn. Persoonlijk denk ik dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen worden gedood. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon tijdens het vierde symposium met UK Column.

Dit is lang van tevoren gepland, aldus Yeadon, die informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat legers en overheidsagentschappen hier minstens 25 jaar naartoe hebben gewerkt.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tirannie

“We gaan niet terug naar normaal, dus als je deze tirannie accepteert, zul je je vrijheid en waarschijnlijk je leven verliezen.”

Yeadon zei verder dat de bevoorradingsketens worden verstoord. Datzelfde gebeurt bij de productie van voedsel en kunstmest, waarschuwde hij. “Waar gaat dat toe leiden? Massale hongersnood, oorlog, migratie. Dat is wat er gaat gebeuren als je ervoor kiest om niets te doen.”

Economische verwoesting

We zijn ook getuige van economische verwoesting: de rente stijgt, een enorme schuldenberg, massale faillissementen, recessies, depressies. Hij verwacht dat geld steeds minder waard wordt.

Hoe kunnen we deze misdaad afwenden? “Niet meedoen, onder geen beding instemmen met de digitale identiteit en dapper zijn.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...