dinsdag 23 mei 2023

Europarlementariër: dit is waarom de WHO bestempeld moet worden als terreurorganisatie


Europarlementariër Mislav Kolakusic waarschuwt voor een gevaar waar de mensheid mee wordt geconfronteerd.

De Wereldgezondheidsorganisatie wil dat alle landen het zogeheten pandemieverdrag ondertekenen. Het gevolg daarvan is dat de WHO bij een volgende pandemie het gezondheidsbeleid in de lidstaten bepaalt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aankoop van vaccins en medicijnen.

Het zou gezonder en veiliger zijn voor de mensheid om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel, benadrukte Kolakusic.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gevaarlijker

“Tijdens de coronapandemie heeft de Wereldgezondheidsorganisatie alleen maar leugens verspreid,” voegde hij toe. “Zij zou bestempeld moeten worden als terreurorganisatie. Ze logen dat er een nieuw en onbekend virus was, dat het mogelijk is om een effectief vaccin te maken, dat het vaccin 82 procent effectief is en dat het beschermt tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat waren allemaal leugens,” somde het Europarlementslid op.

“De Wereldgezondheidsorganisatie is gevaarlijker voor de mensheid dan het World Economic Forum.”

Sekte

Eerder zei Kolakusic over het WEF: “Deze sekte is het grootste gevaar voor de rechtsstaat, democratie en de vrije markt.”

De financiële belangen van de mensen die deelnemen aan het WEF prevaleren boven de belangen van de mensheid, constateerde het Europarlementslid. “Deze samenzweerders bekokstoven in Davos hun plannen: oorlogen, pandemieën en de zogenaamde groene transitie.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...