dinsdag 16 mei 2023

FDF-voorman (Nederland) roept op: ‘Prepare for battle!’

Minister Adema van Landbouw wil nog voor Hemelvaart het langverwachte Landbouwakkoord af hebben. Volgens de minister zit er voor iedereen zuur in dit akkoord.

“Ik denk dat het vooral zuur is voor de landbouwsector,” zegt Mark van den Oever, voorman van Farmers Defence Force, in een vlog. “We hebben al gehoord van degenen die het concept gezien hebben dat het verschrikkelijk is. Het is desastreus voor de landbouw.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dan drukt de regering het zelf door

Als er geen handtekening onder het Landbouwakkoord komt, dan drukt de regering het zelf door, aldus Van den Oever, die daar graag een kanttekening bij wil maken.

“Wij, de strijders, hebben al meer tegengehouden. We hebben de voermaatregel tegengehouden, we hebben het kaartje van Van der Wal tegengehouden en we gaan dit Landbouwakkoord ook tegenhouden,” benadrukt hij.

Bereid je voor

“Wij gaan niet accepteren dat wij uitgekocht worden, belast worden en de nek omgedraaid worden. En Adema, tot nu toe heb je nog altijd in de luwte gestaan. Eén ding zal ik je beloven: als jij denkt dit door te gaan drukken, zul je in de wind komen. Niet in een zacht briesje, maar in een keiharde zuidooster,” waarschuwt Van den Oever. “Als je dat maar weet.”

Tegen zijn achterban zegt hij: “Bereid je voor. Ik denk dat we binnenkort weer aan de gang moeten met z’n allen. Het is niet te hopen, maar het heeft er wel alle schijn van. Prepare for battle.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...