maandag 15 mei 2023

Britse regering roept “Bevolking Noodtoestand” uit: Duizenden gevaccineerde Britten sterven op onverklaarbare wijze

mei 13, 2023   18441   36

De Britse regering heeft verklaard dat het land wordt geconfronteerd met een “bevolking noodsituatie” omdat honderdduizenden gevaccineerde burgers dood zijn neergevallen sinds de COVID-prik werd uitgerold.

Van mei tot december vorig jaar waren er in Engeland en Wales bijna 40.000 oversterftegevallen bij personen die het mRNA-vaccin hadden gekregen, schrijft Thepeoplesvoice.

Oversterftegevallen worden gedefinieerd als het aantal mensen dat boven het vijf-jaar gemiddelde is overleden en zijn exclusief sterfgevallen door Covid in 2020.

Dit betekent dat meer dan 32.000 Britten naar verwachting in leven zouden zijn geweest, maar volgens het Office for National Statistics (ONS) op mysterieuze wijze zijn overleden.

Mirror.co.uk meldt: Deze schokkende cijfers riepen een aantal belangrijke vragen op over wat er gebeurt met de bevolking van het land, hoe het verandert en waarom er zoveel meer mensen sterven.

De pieken in oversterfte kunnen worden toegeschreven aan een aantal oorzaken, maar het is niet duidelijk wat deze pieken of dalingen veroorzaakt.

Professor David Coleman, emeritus hoogleraar demografie aan de Universiteit van Oxford, vertelde de Mirror dat niemand met zekerheid wist wat het afgelopen jaar zoveel sterfgevallen had veroorzaakt.

Een van de bekende oorzaken van een aantal van de extra sterfgevallen waren ischemische hartziekten – wat zou overeenkomen met de waarschuwingen van de professor voor een dikkere bevolking.

Dit brengt dan een ander probleem naar voren, namelijk dat veel Britten sterven, maar niet noodzakelijkerwijs aan een specifieke oorzaak.

Voor maart en februari van dit jaar zijn symptomen, tekenen en ziektes de belangrijkste oorzaak van oversterftegevallen, daarvoor waren het in januari griep en longontsteking.

 

En door het jaar heen komen andere oorzaken dramatisch naar voren als de belangrijkste oorzaak van oversterftegevallen.

Vooral hitte komt hardnekkig terug in de zomer, en gezien de klimaatverandering zal dit alleen maar een dodelijke bedreiging blijven vormen.

Op de warmste dagen van het land is er onvermijdelijk een piek in het aantal oversterftegevallen als duizenden eraan bezwijken.

Zoals eerder vermeld, wordt het oversterftecijfer gemeten ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde van sterfgevallen – van 2016-19, en 2021.

Maar dit is bekritiseerd omdat het geen rekening houdt met veranderingen in leeftijd, omvang en meer van de bevolking in die tijd.

Kortom, de bevolking van 2016 is anders dan die van 2023, en professor Kevin McConway, emeritus hoogleraar toegepaste statistiek aan de Open Universiteit, is een van de mensen die hierop hebben gewezen.

Het gebruik van leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers (ASMR) houdt rekening met deze veranderingen, en verklaart voor een deel de enorme aantallen sterfgevallen.

Het geeft het percentage aan waarvoor een bepaalde periode boven of onder het vijfjarig gemiddelde ligt.

Voor december 2022 ligt het aantal oversterftegevallen, 5.900, 13,5 procent boven het vijfjarig gemiddelde.

Maar met de ASMR ligt slechts 5,8 procent boven het vijfjarig gemiddelde – dit verklaart dat sommige van de tienduizenden sterfgevallen misschien meer verwacht hadden moeten worden, maar verklaart nog steeds niet helemaal waarom ze überhaupt plaatsvonden.

Wanneer u over 2022 kijkt, geeft de ASMR meestal een lager percentage dan het percentage sterfgevallen, maar niet ver genoeg om de sterfgevallen te elimineren of volledig te verklaren.

ASMR heeft echter zijn eigen problemen, zoals professor McConway opmerkte.

 

Hij zei: “Om de ASMR’s te berekenen, moet u de bevolkingsomvang in elke leeftijdsgroep kennen.

“ONS kon (nog) geen schattingen gebruiken op basis van de resultaten van de volkstelling van 2021, omdat die nog niet beschikbaar zijn voor de relevante data, en in feite gebruikten ze projecties op basis van bevolkingsschattingen uit 2018.

“Deze houden momenteel geen rekening met belangrijke effecten, zoals de Covid-pandemie, die de bevolkingsomvang en het leeftijdspatroon zouden hebben beïnvloed.”

Dan blijven er nog steeds tienduizenden dode Britten over, zonder duidelijke verklaring hoe ze zijn gestorven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/britse-regering-roept-bevolking-noodtoestand-uit-duizenden-gevaccineerde-britten-sterven-op-onverklaarbare-wijze/

 

EUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije

De EU-statistiekenautoriteit “Eurostat” heeft verontrustende cijfers gepubliceerd: in december 2022 is de oversterfte in de Europese landen gemiddeld met 19% gestegen – en dit in vergelijking met het gemiddelde van de jaren 2016-2019. Bovendien is een sterke stijging ten opzichte van november 2022 duidelijk, toen de oversterfte “slechts” plus acht procent bedroeg. Ook interessant: ter … Meer lezen overEUROSTAT: Extreme oversterfte in Europa – Uitzondering Hongarije, Roemenië en Bulgarije


Frontnieuws  https://www.frontnieuws.com/eurostat-extreme-oversterfte-in-europa-uitzondering-hongarije-roemenie-en-bulgarije/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...