donderdag 25 mei 2023

Voedseltirannie: New York City (VS) volgt de voedselconsumptie van huishoudens terwijl biotechbedrijven de voedselproductie overnemen

 Dinsdag 23 mei 2023 door: Laura Harris

Tags : slechte vervuilinggrote regeringsamenzweringEcologieomgevingEric Adamsnep vleesvoedselvrijheidvoedselvoorzieninggroen levengroene tirannieBroeikasgasuitstoot van broeikasgassenlinkse cultusVrijheidvleesplantaardigpropaganda

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.790WEERGAVEN

 

(Natural news) De overheid en biotechbedrijven proberen de  de vleesconsumptie en voedingskeuzes van mensen te overheersen.

Daartoe implementeert New York City (NYC) nieuwe maatregelen om de ecologische voetafdruk van voedselconsumptie door huishoudens te volgen en te verkleinen. Als onderdeel van een breder initiatief om tegen 2030 de CO2-uitstoot van voedsel met 33 procent te verminderen, zal de stad de broeikasgasemissies als gevolg van voedselconsumptie monitoren en limieten vaststellen voor de hoeveelheid rood vlees die in openbare instellingen wordt geserveerd.

NYC-burgemeester Eric Adams en ambtenaren van de Voedselbeleid en klimaat- en milieurechtvaardigheid benadrukt de belangrijke rol van voedsel bij het bijdragen aan emissies, met name vlees en zuivelproducten.

"Voedsel is de op twee na grootste bron van emissies van steden direct na gebouwen en transport", zei Adams. 'Maar al het voedsel is niet gelijk geschapen. Het overgrote deel van het voedsel dat bijdraagt aan onze emissiecrises ligt in vlees en zuivelproducten."

"Het is gemakkelijk om te praten over de emissies die uit gebouwen komen en hoe deze onze omgeving beïnvloeden, maar we moeten het nu hebben over rundvlees. En ik weet niet of mensen klaar zijn voor dit gesprek '', voegde hij eraan toe.

Adams heeft zijn herstel van diabetes toegeschreven aan zijn plantaardig dieet en promoot dergelijke diëten in NYC. Hij is van mening dat het eten van meer plantaardig voedsel geproduceerd door biotechbedrijven gezondheidsvoordelen en positieve klimaatresultaten zal opleveren.

'We weten al dat een plantaardig dieet beter is voor je fysieke en mentale gezondheid, en daar ben ik het levende bewijs van. Maar de realiteit is dat we dankzij deze nieuwe inventaris ontdekken dat het beter is voor de planeet '', zei hij.

Maar Melissa McKendree, landbouweconoom bij Michigan State University, betoogde dat de situatie complexer is. De broeikasgasvoetafdrukken van verschillende soorten vlees verschillen door variaties in productiesystemen. Daarnaast ondersteunen verschillende soorten land verschillende vormen van landbouw, zoals veeteelt in weilanden. Als ze goed functioneren, dragen deze diverse ecosystemen bij aan een gezond totaal ecosysteem.

Regeneratieve landbouwsystemen bieden een alternatieve aanpak. Ze stellen dat weiland gehard rundvlees in staat is koolstof vast te leggen en fungeren daardoor als een koolstofput vermindering van de uitstoot van broeikasgassen geassocieerd met voedselproductie.

Will Harris, een regeneratieve veehouder, merkte op dat landregeneratie het herstel van de natuurlijke cycli die door industriële landbouw zijn verstoord, noodzakelijk en mogelijk maakt.

“Als beoefenaar die al meer dan 30 jaar uitgeput land regenereert, kan ik u vertellen dat het regenereren van land gaat over het herstarten van de natuurcycli die zijn doorbroken door industriële landbouw - en het herstarten van die cycli kan niet kosteneffectief worden gedaan zonder impact op dieren ', Zei Harris.

"Alle ecosystemen zijn geëvolueerd met bepaalde soorten dierenimpact en om te zeggen dat we technologieën hebben misbruikt om deze cycli van de natuur te doorbreken en we gaan ze terugstarten door dit essentiële ingrediënt weg te laten dat al duizenden jaren bestaat, is verkeerd. Helaas is er een percentage van de bevolking dat om welke reden dan ook heeft besloten dat dieren in het ecosysteem slecht zijn en de manier om een gezondere planeet te hebben,is  door die dierlijke impact op te geven."

Voedseltirannen om de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen in openbare instellingen te beperken

Voedsel tirannen zijn niet alleen bezig met het volgen van onze voedselaankopen, maar ook met het beperken van de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen in openbare instellingen zoals scholen en gevangenissen.

Zo is NYC van plan de vleesconsumptie te verminderen om haar doelstellingen tegen 2030 te bereiken. Hoewel de specifieke doelen en normen niet bekend zijn gemaakt, noemden stadsfunctionarissen de uitvoering van "caps op vlees" als onderdeel van hun inspanningen. (Gerelateerd: De globalisten 'komen voor je eten', waarschuwen experts - 'plantaardige' tirannie zal de wereld regeren.)

NYC besteedt jaarlijks ongeveer $ 300 miljoen aan voedsel voor verschillende instellingen en wijst slechts ongeveer één procent van het budget toe om 'vlees te laten herkauwen', aldus het NYC Food Policy Dashboard. Deze stap sluit aan bij de wereldwijde inspanningen om de milieu-impact van de vleesproductie aan te pakken, met voorstellen variërend van regelrechte vleesverboden tot het stimuleren van verminderde consumptie of alternatieve vleesproductie.

Sommige deskundigen beweren echter dat vleesverboden een extreme beleidsreactie zijn en stellen voor om andere opties te onderzoeken. Deze alternatieven kunnen bestaan uit het ondersteunen van boeren bij het toepassen van regeneratieve praktijken via gecertificeerde producten, subsidies, belastingen en onderwijsprogramma's. Het Witte Huis heeft ook de nadruk gelegd op klimaatgerichte landbouw en biotechnologie om de uitstoot van de landbouw te verminderen door laboratoriumvlees en bio-engineered plantaardig voedsel te gebruiken.

Terwijl vleesalternatieven zoals in het laboratorium gekweekt vlees en insecteneiwit wint aan populariteit, het is essentieel om rekening te houden met de potentiële milieu- en gezondheidseffecten die aan hun productie zijn verbonden. Veel vleesvervangers hebben aanzienlijke energie-inputs nodig en ondergaan een uitgebreide verwerking, wat nadelige effecten kan hebben. Verwerkte voedingsdiëten zijn in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen zoals obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en depressie.

Critici beweren dat vlees uit maaltijden halen  minder gezonde en milieuonvriendelijke verwerkte voedingsmiddelen kan omvatten, die een negatieve invloed kunnen hebben op zowel individuen als plattelandseconomieën die afhankelijk zijn van duurzame voedselproductie.

Watch this video to learn how vlees van laboratoriumkwaliteit komt dichter bij de eettafels van Amerikanen

        Link: https://www.brighteon.com/0b4b320c-fe95-48a6-a97f-df3758a125ed

 

This video is on the SILVIEW.mediakanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Wetenschappers dringen aan op het implementeren van eetbare RFID-trackingchips in voedsel.

Iowa staat op het punt rauwe melk te legaliseren; de weerstand tegen voedseltirannie neemt toe.

Real Food Tyranny bedreigt ons allemaal: laat de revolutie beginnen.

Senaatswet 510 stemming uitgesteld tot na Thanksgiving - Onderneem nu actie om voedseltirannie tegen te gaan.

Voedseltirannie wordt federaal beleid, aangezien de DARK-wet alle GGO-etiketten in het hele land dreigt te censureren ... Onderneem actie!

Bronnen zijn onder meer:

TheManhattan.Press

AllNewsPipeline.com

Brighteon.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-05-23-nyc-to-monitor-household-food-consumption.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...