vrijdag 30 juni 2023

Amish gemeenschappen die CDC Covid richtlijnen trotseren hadden ’90x lager sterftecijfer’ dan de rest van de VS

 juni 30, 2023   2788   7  

 

Amish gemeenschappen die de richtlijnen van de CDC tijdens de Covid-19 pandemie trotseerden, hadden 90 keer minder sterfgevallen dan het gewone Amerika, volgens de resultaten van een verbluffend nieuw onderzoek dat ernstige vragen oproept over de doeltreffendheid van vaccinaties, maskers, lockdowns en sluitingen van scholen, bericht Thepeoplesvoice.

De Amish deden niets om zich te beschermen tegen het krijgen van COVID: geen lockdowns, geen vaccinaties, geen maskers, geen sociale afstand, geen mandaten, geen sluiting van scholen, niets.

Als leden van de Amish gemeenschap ziek werden, gebruikten ze ivermectine, zink, vitamine D uit zonlicht en andere methoden die niet aanbevolen werden door het CDC of de FDA.

Zoals Steve Kirsch uitlegt:

Op 22 mei 2023 loofde ik een beloning van $2.500 uit voor iedereen die mij de namen kon geven van meer dan 5 Amish mensen in Lancaster, PA (dat is ’s werelds grootste gemeenschap van Amish mensen met meer dan 45.000 mensen) die stierven aan COVID.

Niemand kon dat. Ik kreeg een paar namen. En niemand kon iemand onder de 50 jaar noemen die ervan verdacht werd aan COVID te zijn overleden. Het beste wat iemand kon doen was 5 namen bedenken, 52 jaar en ouder, meestal heel oude mensen. De persoon die de 5 namen vond, heeft zeer goede connecties in de Amish gemeenschap.

Hij vond slechts 5 Amish die mogelijk aan COVID waren overleden. Ongeveer 90% van de Amish is geïnfecteerd met COVID. Dus de IFR= 5/40.500=.00012

In de VS als geheel waren er 100 miljoen gevallen van COVID en meer dan 1,1 miljoen sterfgevallen. De totale IFR in de VS is .011.

De verhouding is .011/.00012=91.

Dat is echt verbluffend. De Amish stierven 91X minder aan COVID dan de VS als geheel.

Wat de Amish zo ontzagwekkend maakt, is dat niemand dit kan betwisten, omdat niemand de namen kan vinden van >5 ongevaccineerde Amish die stierven aan COVID

Normaal gesproken kunnen de gezondheidsautoriteiten de echte statistieken over het aantal ongevaccineerde mensen en de mensen die gestorven zijn aan COVID volledig verbergen. Niemand zou het ooit te weten komen.

 

Maar bij de Amish valt er niets te verbergen. Iedereen kan het allemaal zien.

De gemeenschap van ongevaccineerde Amish is groot genoeg om goede aantallen te hebben en toch klein genoeg dat er geen plaats is om de sterfgevallen te verbergen. Zij zijn de “Goudlokjes” voor COVID-bestrijding: niet te klein, niet te groot, maar precies de juiste grootte. U kunt de sterfgevallen gemakkelijk verifiëren. En omdat vrijwel iedereen al vroeg in de pandemie besmet was, waar mensen stierven met een herkenbare “steeds moeilijker adem te halen” ademhalingsaandoening, waren de COVID-doden voor iedereen herkenbaar.

Er is dus geen manier om dit aan te vallen.

Ook kan niemand beweren dat de Amish een beschermend gen hebben dat hen beschermt tegen COVID. 90% werd al heel vroeg besmet. Het Ministerie van Defensie bestudeert de Amish nu al meer dan 50 jaar. Als er een beschermend gen was, dan hadden ze dat nu wel gevonden.

Het recordniveau gebrek aan transparantie van gegevens van de gezondheidsautoriteiten wereldwijd zou u alles moeten vertellen wat u moet weten

De Amish deden niets anders dan ons voorzien van statistieken die publiekelijk verifieerbaar zijn.

Aan de andere kant hebben de gezondheidsautoriteiten van de VS in elke staat en in elk land opzettelijk de vaccinatiesterftegegevens uit het publieke zicht gehouden en alleen beknopte gegevens verstrekt.

U kunt van geen enkele staat of federale overheid waar ook ter wereld gekoppelde gegevens op het niveau van vaccinatiesterfte krijgen: ze weigeren allemaal om ze te produceren. Geen uitzonderingen.

Ik heb meer dan een uur met een van mijn senatoren gesproken over het sponsoren van een wetsvoorstel en hij zei alleen dat hij erover zou “nadenken”.

 

Nadat ik onze staatsepidemioloog Erica Pan had gevraagd of zij geloofde in transparantie van volksgezondheidsgegevens, stopte ze op dat moment met het beantwoorden van mijn e-mails.

Niemand laat ons binnen om de gegevens in te zien.

Het is gewoon niet toegestaan voor iedereen om de gegevens in te zien en de waarheid te weten te komen.

We worden allemaal verondersteld hen te vertrouwen.

Soms heb ik geluk en krijg ik uitgelekte gegevens in mijn mailbox. De weinige gegevens die ik uit de volksgezondheidsdossiers heb kunnen halen, laten zien dat de COVID-vaccins mensen doden. Het aantal sterfgevallen zou na vaccinatie moeten dalen, niet stijgen.

De peer-reviewede literatuur is niet in staat om meer dan een handvol ongevaccineerde Amish sterfgevallen als gevolg van COVID te vermelden.

Het artikel van Dewalt zegt het volgende:

“Er moet worden opgemerkt dat COVID slechts drie keer werd genoemd in de sectie overlijdensberichten van The Diary voor Amish sterfgevallen van 2014 tot 2021.”

Zo ook het artikel van Rachel Stein, Closed but Not Protected: Excess Deaths Among the Amish and Mennonites During the COVID-19 Pandemic, onderzocht geen enkel sterfgeval om de doodsoorzaak vast te stellen.

Ze bieden hun gegevens ook niet op verzoek aan (Rachel Stein van WVU heeft nooit op mijn verzoek gereageerd).

Daar is een reden voor: de studie van Stein over het sterftecijfer bij de Amish vertoont ernstige gebreken, zoals blijkt uit dit artikel: Taxpayer-Funded Study Pushes False Narrative about Amish and Mennonite Excess Deaths During COVID-19. Ik heb Rachel Stein laten weten dat ze haar artikel in het licht hiervan moet intrekken. Geen reactie. Ik denk dat wetenschappelijke integriteit er voor veel mensen gewoon niet toe doet.

 

De gegevens zijn openbaar, maar The Budget staat niet online. Het voelt alsof ze iets verbergen als ze hun gegevens niet vrijgeven.

De regering van Israël vond een vergelijkbaar resultaat: geen sterfgevallen onder de 50 jaar voor mensen zonder comorbiditeiten

Bekijk dit artikel: New Israeli Data: No Known Covid Deaths in Healthy People Under 50.

De ongevaccineerde Amish hadden geen sterfgevallen onder de 50, ongeacht hun gezondheidstoestand!


Copyright © 2023 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/amish-gemeenschappen-die-cdc-covid-richtlijnen-trotseren-hadden-90x-lager-sterftecijfer-dan-de-rest-van-de-vs/

 

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

Een Amish-gemeente in Pennsylvania is de eerste in de VS die kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. Toen de leden afgelopen voorjaar de erediensten hervatten, was naar verluidt 90 procent van hun gemeente geïnfecteerd met het virus. Een Amish-gemeenschap in Pennsylvania is de eerste subpopulatie in de V.S. die naar verluidt kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. … Meer lezen overAmish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

https://www.frontnieuws.com/amish-gemeenschap-in-de-vs-bereikt-kudde-immuniteit-op-natuurlijke-wijze/

 

We wisten dat er kinderen waren gestorven door de coronaprik, maar dit is wel heel schokkend

 

Onderzoeksjournalist Sonia Elijah, voorheen werkzaam bij de BBC, heeft schokkende documenten van Pfizer en BioNTech over het coronavaccin boven water gekregen. De documenten hebben betrekking op de periode van 19 december 2021 tot 18 juni 2022.

Pfizer en BioNTech registreerden in die zeven maanden 3280 sterfgevallen. Elijah zoomde in op het aantal overlijdens onder kinderen.

In de groep 5 tot 11 jaar werden van december 2021 tot juni 2022 ruim 9600 gevallen van bijwerkingen gemeld. Vooral in de Verenigde Staten, Australië, de Filipijnen en Duitsland kregen veel kinderen last van bijwerkingen.

Buitengewoon vreemd

In deze leeftijdsgroep deden zich 20 sterfgevallen voor. Deze kinderen kregen bijvoorbeeld een hartstilstand of myocarditis. Twee kinderen kregen vlak na hun eerste of tweede dosis myocarditis, waarna ze overleden als gevolg van een hartstilstand.

Er stierf ook een 6-jarig jongetje en daarover valt te lezen in de documenten: ‘de reporter concludeerde dat het overlijden ‘niets te maken had’ met de toediening van BNT162b2 en natuurlijk was’. Die conclusie is volgens Elijah buitengewoon vreemd, aangezien de autopsieresultaten nog niet eens binnen waren.

Het jongetje kreeg een week na zijn eerste Pfizer-dosis myocarditis en overleed.

Meer dan drie keer zoveel

In een aantal gevallen erkennen Pfizer en BioNTech dat ‘een causaal verband tussen de vaccinatie en het overlijden niet kan worden uitgesloten’.

Dan de 12- tot 17-jarigen. 21.945 gevallen van bijwerkingen, waarvan de meeste in Duitsland, gevolgd door de Filipijnen en Australië. Ook schokkend: een derde van alle gevallen was ernstig.

In deze leeftijdsgroep werden 62 sterfgevallen geregistreerd, meer dan drie keer zoveel als in de andere groep.

Het is waanzinnig

Drie kinderen van 13 jaar stierven aan myocarditis. Een 16-jarig meisje kreeg twee dagen na haar derde (!) Pfizer-prik een longembolie én een hartstilstand. Er werd obductie uitgevoerd, maar de resultaten werden ‘niet verstrekt’.

In de meeste gevallen is er geen autopsie gedaan. Dit is gewetenloos en crimineel, zei de onderzoeksjournalist in gesprek met Clayton Morris van Redacted. “Het is niet normaal dat jonge kinderen sterven aan een hartstilstand, aan myocarditis. Het is waanzinnig.”

Gates Foundation werkt aan ‘vliegende vaccins’, hoe werkt het?


Toen de Amerikaanse advocaat Thomas Renz getuigde voor de staatssenaat in Pennsylvania, verwees hij naar een presentatie van professor Hiroyuki Matsuoka die gaat over de productie van een transgene mug als een vliegende injectiespuit, om via speeksel een ‘beschermend’ vaccin af te leveren.

Renz wees erop dat de Gates Foundation onderzoek naar de genetische manipulatie van muggen financiert. Daarnaast wordt er gesproken over de inzet van deze muggen om bepaalde bevolkingsgroepen te vaccineren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onweerlegbaar bewijs

“Ik heb geen bewijs dat dat haalbaar is, maar ik weet dat ze eraan werken,” benadrukte de advocaat.

“Ik zeg niet dat de muggen waar Bill Gates mee werkt in Florida mensen met iets injecteren. Ik zeg wel dat ik onweerlegbaar bewijs heb waaruit blijkt dat ze ervoor gaan zorgen dat ze je met iets kunnen injecteren,” aldus Renz.

Voor het eerst in 20 jaar

Twee jaar geleden liet een bedrijf dat wordt gefinancierd door de Gates Foundation genetisch gemanipuleerde muggen los in Florida. Daar heeft zich nu voor het eerst in 20 jaar een uitbraak van malaria voorgedaan.

Covid prikken doodden wereldwijd 13 miljoen mensen, waarschuwt topdeskundige

 juni 30, 2023   2575   26  

 

Een vooraanstaand deskundige spreekt zich uit om het publiek te waarschuwen na het bestuderen van gegevens over het duizelingwekkende aantal mensen dat gedood werd door mRNA-prikken

Gerenommeerd onderzoeker en natuurkundig expert Dr. Denis Rancourt, PhD schat dat de injecties één op elke 2000 mensen doodden die voor Covid gevaccineerd werden, bericht Slaynews.

Rancourt heeft gegevens van over de hele wereld bestudeerd en ontdekte dat er wereldwijd 13 miljoen mensen zijn gestorven als gevolg van de injecties.

Alleen al in India heeft de Covid-prikcampagne geleid tot de dood van 3,7 miljoen van de meest kwetsbare inwoners van het land.

In Westerse landen zijn er volgens Dr. Rancourt nog vele miljoenen meer gestorven.

Op 17 mei getuigde Dr. Rancourt voor het National Citizens Inquiry (NCI) in Ontario, Canada.

Het NCI is een door burgers geleid onderzoek naar Canada’s reactie op de COVID-19 pandemie.

Een Twitterdraad, samengesteld door burgeronderzoeker en journalist Ben M., bevat verschillende videoclips van Dr. Rancourt tijdens zijn getuigenis tijdens de hoorzitting.

Ben M. helpt bij het bijhouden van relevante gegevens via projecten zoals Mortality Watch.

Tijdens zijn getuigenis belicht Rancourt gegevens die aantonen dat het sterftecijfer over de hele wereld sterk stijgt.

Hij stelt dat Covid niet verantwoordelijk kan zijn voor de piek in het aantal sterfgevallen, zoals overheden en gezondheidsinstanties beweren.

“Er is een sterke correlatie met armoede, wat één van de bewijsstukken is waarmee je kunt zeggen dat dit geen virus is,” legt Dr. Rancourt uit.

“Hoe je het ook wendt of keert, er is absoluut geen correlatie met leeftijd, wat definitief bewijs is dat dit geen Covid kan zijn.”

 

“Tijdens de Covid-periode hebben alle westerse landen het voorschrijven van antibiotica met 50 procent verminderd, dus ze behandelden geen bacteriële longontsteking,” legt Dr. Rancourt verder uit.

“De leeftijdsstructuur van het sterftecijfer is veranderd naarmate de vaccinatieperiode vordert.

“De pieken doen zich voor in zeer specifieke hotspots, maar synchroon over de hele wereld […] dat vanuit epidemiologisch standpunt strikt onmogelijk is, omdat de tijd tussen het uitzaaien van een infectie en de plotselinge stijging van het sterftecijfer volledig onzeker is.”

Rancourt legt verder uit dat sommige landen gelijktijdig pieken in sterfte zagen, terwijl andere landen er geen last van hadden, wat suggereert dat een virus niet verantwoordelijk was voor de toename in sterfte.

“Het virus weigerde absoluut om deze grenzen over te steken,” zei Dr. Rancourt.

“Dit is natuurlijk absurd, men denkt dat een virale ademhalingsziekte zich verspreidt, en het heeft geen paspoort nodig, en het respecteert geen grenzen, dus dat is nog een bewijs, dat dit geen virale ademhalingspandemie is.

“U ziet, als gevolg van de uitrol van het vaccin is er een hoger sterftecijfer.

“Hetzelfde geldt voor alle staten in Australië.

“De grote piek [in het zuiden van de V.S.] valt samen met het vaccinuitrolprogramma.”

Dr. Rancourt onthulde verder dat het injecteren van ouderen, die al een hoog sterfterisico liepen door een verslechterend immuunsysteem, de oorzaak was van de exponentiële stijging van het aantal sterfgevallen tijdens de pandemie.

“Jonge volwassenen bevinden zich boven het exponentiële [risico],” voegde hij eraan toe.

“Er is een plateau van sterfterisico voor jonge volwassenen.”

 

Dr. Rancourt sloot zijn getuigenis af door te verklaren dat hij op basis van zijn gedetailleerde studies van de sterfte door alle oorzaken in de Covid-periode, in combinatie met sociaaleconomische gegevens en gegevens over de uitrol van vaccins, had vastgesteld:

·         Als er geen pandemische propaganda of dwang was geweest, en de regeringen en de medische wereld waren gewoon doorgegaan met hun gewone gang van zaken, dan zou er geen oversterfte zijn geweest.

·         Er was geen pandemie die oversterfte veroorzaakte.

·         Maatregelen veroorzaakten een sterfteoverschot.

·         Covid vaccinatie veroorzaakte een sterfteoverschot.


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-prikken-doodden-wereldwijd-13-miljoen-mensen-waarschuwt-topdeskundige/

 


Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”

In dit interview doorzoekt de Duitse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi de feiten en ficties van de coronavirus pandemie. Bhakdi studeerde af aan de medische faculteit in Duitsland in 1970. Na een jaar klinisch werk, ging hij naar het Max Planck Instituut voor Immunobiologie, waar hij vier jaar bleef als post-doc, schrijft Dr. Joseph Mercola. Daar … Meer lezen overMicrobioloog verklaart de effecten van COVID injectie – “Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben”

https://www.frontnieuws.com/microbioloog-verklaart-de-effecten-van-covid-injectie-ik-voorspel-dat-we-uiteindelijk-massale-ziektes-en-sterfgevallen-gaan-zien-onder-mensen-die-normaal-gesproken-een-prachtig-leven-voor-zich-zou/

 

‘Als het zo doorgaat, zijn we straks China’ – Igor Beuker

 21 juni 2023

 
                   Video Link: https://youtu.be/lm5KaH-Dvd0

Igor Beuker werkte met de groten der aarde en sprak als keynote speaker over de hele wereld zalen toe, zo ook op het World Economic Forum. Hij neemt geen blad voor de mond, maar toen kwam corona. Hij werd geframed, geshamed, gearresteerd en zag zijn populariteit verdampen. Nu is hij nergens meer welkom, maar bij blckbx uiteraard wel!

Beuker spreekt klare taal. Hij was niet alleen kritisch op het coronabeleid, maar haalde onlangs ook keihard uit naar investeringsmaatschappijen BlackRock, Vanguard en State Street, omdat zij de woke agenda opdringen aan bedrijven. Dit werd hem niet in dank afgenomen en kostte hem opdrachten. En hij schroomde er niet voor om in Turkije de democratie van dat land aan de kaak te stellen, waarvoor hij in de cel werd gegooid en in elkaar geslagen. Maar dat deert hem niet, want als hij ergens een hekel aan heeft, is het liegen. Hij kan niet anders dan de waarheid spreken.

Beuker is een futurist die bekendstaat om zijn grensverleggende visie op technologie, marketing en de toekomst van het bedrijfsleven. Als geen ander weet hij de impact van technologische ontwikkelingen op onze samenleving te voorspellen.

Aan tafel bij Flavio Pasquino waarschuwt hij dat de geschiedenis zich dreigt te herhalen. “De rijken willen altijd hun macht en controle behouden en vergroten.” De rol van technologie is daarbij essentieel, volgens Beuker. “Technologie kan goed of slecht zijn, voor of tegen de mensheid werken,” zegt hij. “Daarom is het zo belangrijk dat je naar de intenties van mensen kijkt. Wie wil er wat doen met welke dingen en waarom?”

De intenties van de huidige elites wijzen volgens Beuker niet op veel goeds. “Als we op deze koers doorgaan, zijn we straks China. Met China bedoel ik complete surveillance en controle. Dat weet ik zeker. Die koers wordt gevaren.” Het tij kan echter nog gekeerd worden, zegt hij. “Maar dan zullen we wel in actie moeten komen en we zijn al bijna te laat.”

Bekijk en deel dit inspirerende gesprek over het roerige heden en de mogelijkheden en gevaren van de toekomst!

 https://www.blckbx.tv/buitenland/als-het-zo-doorgaat-zijn-we-straks-china-igor-beuker 

donderdag 29 juni 2023

Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’

juni 29, 2023   5040   22  

    Adrian Clark via Flickr

Artsen in Nederland hebben het bevel gekregen om te beginnen met het euthanaseren van burgers met autisme en andere lichte handicaps, zonder angst voor vervolging, zelfs als de patiënt niet langer aangeeft te willen sterven, bericht Thepeoplesvoice.

Ongeveer 40 mensen die als autistisch of verstandelijk gehandicapt werden geïdentificeerd, kregen tussen 2012 en 2021 gedwongen euthanasie in Nederland, volgens een onderzoek van de Kingston University naar Nederlandse euthanasiezaken.

Bij vijf mensen jonger dan 30 jaar die door artsen werden gedood, stond autisme allemaal vermeld als de enige reden achter de beslissing om hun leven te beëindigen, zo bleek uit de Britse studie.

Nypost.com meldt:

Met deze gevallen hebben deskundigen zich afgevraagd of de wet die artsen toestaat om suïcidale patiënten via dodelijke injecties te doden, te ver is afgedwaald van de oorspronkelijke bedoelingen toen deze in 2002 werd aangenomen.

Kasper Raus, een ethicus en professor in de volksgezondheid aan de Universiteit van Gent in België, zei dat het soort patiënten dat hulp van een arts bij zelfdoding zoekt de afgelopen twintig jaar sterk veranderd is, zowel in Nederland als in België, waar het ook legaal is.

Toen Nederland het eerste land werd dat menselijke euthanasie legaliseerde, richtte het debat zich op mensen met kanker – niet op mensen met autisme, zei Raus.

Patiënten moeten aan strenge eisen voldoen, waaronder het lijden aan een ongeneeslijke ziekte die “ondraaglijk” fysiek of mentaal leed veroorzaakt om in aanmerking te komen voor euthanasie – maar artsen beslissen uiteindelijk wie in aanmerking komt.

In de periode van ongeveer 10 jaar waarop het onderzoek zich richtte, besloten bijna 60.000 mensen in Nederland via euthanasie te sterven, volgens de euthanasiebeoordelingscommissie van de Nederlandse overheid. Van deze sterfgevallen heeft de commissie documenten en gegevens over 900 gevallen vrijgegeven in een poging tot transparantie.

 

Onderzoekers van de Kingston University bekeken deze 900 gevallen en ontdekten dat 39 van hen autisme of een verstandelijke beperking hadden. Van deze 39 waren er 18 jonger dan 50 jaar.

Veel van de patiënten noemden een aantal geestelijke, lichamelijke en leeftijdsgerelateerde kwalen als reden om een einde aan hun leven te maken – waaronder ondraaglijke eenzaamheid.

Acht mensen noemden echter als enige oorzaak van hun lijden factoren die te maken hadden met hun verstandelijke beperking – zoals sociaal isolement, een gebrek aan verwerkingsstrategieën, een onvermogen om zich aan te passen aan veranderingen of overgevoeligheid voor prikkels.

Een van de hoofdauteurs van het rapport, Irene Tuffrey-Wijne, een specialist in palliatieve zorg aan de Kingston University, trok de ethiek van het beëindigen van het leven van autisten in twijfel.

“Ik twijfel er niet aan dat deze mensen leden,” zei ze. “Maar vindt de samenleving het echt oké om deze boodschap te sturen, dat er geen andere manier is om hen te helpen en dat het gewoon beter is om dood te zijn?”

Een van de acht mensen die in het onderzoek genoemd werden, was een autistische man van in de 20. Hij gaf aan zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig te voelen. Volgens zijn casusrapporten voelde hij zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig en werd hij regelmatig gepest.

De man “verlangde naar sociale contacten maar was niet in staat om contact te maken met anderen” en besloot uiteindelijk dat hij dood wilde omdat “het een gruwel was om jarenlang op deze manier te moeten leven”.

 

De Nederlandse psychiater Dr. Bram Sizzo was verontrust door de trend.

“Sommigen zijn bijna opgewonden bij het vooruitzicht van de dood,” zei Sizoo. “Ze denken dat dit het einde van hun problemen zal zijn en het einde van de problemen van hun familie.”

In een derde van de gevallen stelden Nederlandse artsen vast dat er “geen vooruitzicht op verbetering” was voor mensen met autisme en verstandelijke beperkingen, volgens het onderzoek.

De directeur van het Cambridge University’s Autism Research Centre, Simon Baron-Cohen, maakte zich zorgen dat mensen met dergelijke handicaps de beslissing om hun leven te beëindigen misschien niet helemaal begrijpen. Hij noemde het “afschuwelijk” dat ze niet meer steun kregen en in plaats daarvan geëuthanaseerd werden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/nederland-begint-met-euthanasie-van-gehandicapten-om-de-planeet-te-redden/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...