zaterdag 24 juni 2023

Geneesmiddel voor de behandeling van menselijke vogelgriep heeft een interessante bijwerking - het doet mensen geloven in VALSE NARRATIEVEN

04/06/2023 // Belle Carter // 6,5K Weergaven

Tags : Anthony Faucivogelgriepslechte gezondheidbadmedicinebadsciencegrote regeringBig Pharmafactureringspoortenbiologisch wapenbioterrorismebiowarvogelgriepGevaarlijke geneeskundewinst van functieinfectiesinfluenzauitbraakpandemiePeramivirfarmaceutische fraudePestRapivabonderzoekbijwerkingen


Big Pharma's nieuwe "blockbuster" -medicijn om de plandemie van de vogelgriep aan te pakken heeft een nogal interessante bijwerking: Het laat mensen die het nemen geloven in "valse naratieven die niet door feiten kunnen worden veranderd."

Mac Slavo van SHTF-plan uiteengezet op dit medicijn genaamd peramivir, verkocht onder de handelsnaam Rapivab. Het medicijn gemaakt door BioCryst Pharmaceuticals uit Durham, North Carolina, heeft twee nadelige effecten: 'met valse overtuigingen die niet kunnen worden veranderd door feiten' en 'dingen zien, horen of voelen die er niet zijn'." Andere bijwerkingen op basis van het invoegblad zagen mensen eruit en gedroegen ze zich als zombies.

Slavo zette vraagtekens bij de noodzaak van peramivir, aangezien de vogelgriep nog niet eens onder mensen circuleert. Bovendien benadrukken de media dat het overdrachtsrisico van de vogelgriep laag is.

"Dit nieuws komt omdat velen waarschuwen dat de heersende klasse... een vogelgriep bioweapon omde massa’s te infecteren  gaat gebruiken met iets dat daadwerkelijk kwaad zal doen en dat ze zullen opmerken ', zei hij. "In tegenstelling tot de COVID-19 [Wuhan coronavirus] scamdemic, zal '[vogelgriep] deze keer aandacht krijgen', zoals Bill en Melinda Gates hebben gezegd."

In april vorig jaar brak er nieuws uit over een hoogpathogene vogelgriepstam die door de kippen- en kalkoenkuddes in de VS raasde, wat leidde tot de slachting van deze dieren. Een artikel in En-volve verklaarde: "Historisch gezien heeft de vogelgriep echter nooit een bedreiging voor de mensheid gevormd - dat wil zeggen, totdat wetenschappers ermee begonnen te sleutelen, waardoor een hybride met een menselijk pandemisch potentieel ontstond."

Alexis Baden-Mayer, political director of of the Organic Consumers Association, zei dat vogelgriep niet van persoon op persoon wordt overgedragen en er zijn geen voedselveiligheidsrisico's aan verbonden. De enige manier waarop het naar mensen zou springen, voegde ze eraan toe, is als het virus zou worden gemanipuleerd om overdraagbaar te worden op mensen. (Gerelateerd: Bill Gates: Volgende pandemie is waarschijnlijk door de mens veroorzaakt en erger dan COVID-19).

Rapporten hebben echter bevestigd dat de mede-oprichter van Microsoft en infectieziekte-expert Dr. Anthony Fauci gain-of-function onderzoek doet naar de vogelgrieppathogeen – op dezelfde manier als hun manipulatie van SARS-CoV-2.

Nieuw medicijn wordt op tijd gepusht voor nieuwe "plandemie"

De release van Peramivir lijkt te zijn getimed met opmerkingen dat de volgende pandemie na COVID-19 opdoemt. Zelfs Dr. Robert Redfield, vroeger directeur van de Centra voor ziektebestrijding en –preventie (CDC),heeft  gewaarschuwd voor deze pandemie die zal voortkomen uit ‘gain of function’ onderzoek.

"We krijgen weer een pandemie en ik denk dat het de grote pandemie wordt", zei Redfield in een interview. " Ik beschouw COVID-19 als een kleine pandemie, [en] de grote pandemie komt eraan. Het is veel waarschijnlijker dat het zal gebeuren vanwege gain-of-function-onderzoek in een laboratorium. [Dan] krijgen we een pandemie … die veel brutaler zal zijn voor de wereld dan COVID-19 was.

Het is waar dat zowel Fauci als Gates onderzoek hebben gefinancierd door Dr. Yoshihiro Kawaoka om mutaties in verschillende vogelgriepvirussen te identificeren die pandemisch kunnen zijn. In één experiment combineerde de Japanse viroloog de ziekteverwekker achter de Spaanse griep en de vogelgriep om een nieuw virus te creëren dat door de mens kan worden overgedragen.  Hij creëerde ook een hybride vorm van vogelgriep- en varkensgriepvirussen die via de lucht die het menselijke immuunsysteem volledig kan omzeilen, waardoor mensen er volledig weerloos tegen worden.

De onderzoekers uit Nederland hebben een in de lucht aanwezige versie van vogelgriep afgesloten van genetische manipulatie en de seriële infectie van fretten gemaakt.

Naast Kawaoka heeft Fauci ook het werk van de Nederlandse viroloog Ron Fouchier en zijn team gefinancierd. De onderzoekers uit Nederland hebben een via de lucht verspreidende aanwezige versie van vogelgriep gebruikmakend van genetische manipulatie en de seriële infectie van fretten.

Watch this "Brighteon Broadcast News" segment where the Health Ranger Mike Adams bespreekt het verhaal van de "zombie vogelgriep" gepushed door de regering, media en Big Pharma.

This video is from the Health Ranger Report kanaal aan Brighteon.com.

More related stories:

Het medicijn dat wordt voorbereid voor de plandemie van de vogelgriep veroorzaakt bijwerkingen waaronder GELOVENDE valse verhalen, waardoor het perfect is voor sociale controle.

Nieuwe vogelgriep gaat over op zoogdieren en veroorzaakt "zombie-achtig" gedrag - besmette dieren zijn niet bang voor mensen.

Na te hebben opgeroepen tot een hernieuwd moratorium op onderzoek naar winstoogmerk, waarschuwt de voormalige CDC-directeur dat er een "grote pandemie komt"."

Bill Gates het plan van de bioterrorist voor wereldwijde controle.

Bronnen zijn onder meer:

SHTFPlan.com

Drugs.com

En-Volve.com

Breitbart.com

Brighteon.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-04-06-bird-flu-drug-side-effect-false-narratives.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...