zaterdag 24 juni 2023

Ten minste 90% van de bewerkte voedingsmiddelen, waaronder ook biologische, bevatten nu geestdodende, obesitas-opwekkende CANOLA-(COLZA-KOOLZAAD-RAAPZAAD)-OLIE

 22/06/2023 // S.D. Wells // 6,5K Weergaven

Tags : Alzheimerslecht etenslechte gezondheidhersenbeschadiginghersenfunctiehersengezondheidcanolakoolzaadolieschoon voedsel horlogedementieziekte veroorzaaktvoedselvoorzieningfrankenfoodkruideniergezondheidswetenschapgeheugenverlieszwaarlijvigheidproductenkoolzaadKoolzaadoliegiftige ingrediëntengewichtstoename


Wereldwijd is koolzaadolie de derde meest populaire plantaardige olie, net achter sojabonen en palmolie, omdat het zo goedkoop is en zo goed werkt in het bewaren van voedsel. De reden dat het zo'n goed conserveermiddel is, is dat niets het zal eten, behalve domme (ongeïnformeerde) mensen. Insecten eten geen koolzaadolie. Dieren haten het. Het is tenslotte geen plant.

Het grootste deel van de koolzaadolie ter wereld is ook afkomstig van een van de twee soorten koolzaad Brassica rapa of Brassica napus. In feite is plantaardige koolzaadolie goedgekeurd door de EPA voor insectenplaagbestrijding.  Het doodt vliegen, kevers en hun larven, rupsen, stinkbugs, motten, mijten, meeldauw en op de lange termijn doodt het mensen.

Big Food-bedrijven gebruiken graag voedselverwerkers om koolzaadolie in voedsel te mengen om ze te bewaren, waardoor ze langer houdbaar zijn, vooral voor de vooraf klaargemaakte salades en andere 'voedselspullen' die zonder dat veel sneller zouden slecht worden. Redenen van onderzoek laten nu echter zien dat de chronische toediening van een dieet verrijkt met koolzaadolie leidt tot "aanzienlijke tekorten in het werkend geheugen en synaptische pathologie", wat geheugenverlies en neurofibrillaire klitten betekent (een belangrijke oorzaak van de ziekte van Alzheimer - de meest voorkomende vorm van dementie).

Ja, volgens een nieuwe studie van de Lewis Katz School of Medicine aan Temple University en gepubliceerd in het tijdschrift Scientific Reports, krijgen dieren die koolzaadolie eten, aanzienlijk meer amyloïde plaques dat het contact tussen hersenneuronen vermindert, wat bijdraagt aan een slechte hersenfunctie, chronische ontsteking, hersenmist, depressie en energieverlies. Dit brengt ons bij het enorme probleem van gewichtstoename.

Elk voedsel dat wordt verwerkt of gemengd met koolzaadolie heeft een langere houdbaarheid en draagt bij aan een kortere levensduur van de mens

Maak een wandeling door de winkels van Whole Foods of Trader Joe's en je zou kunnen denken dat de meeste voedselkeuzes "goed voor je" zijn, maar zonder je hersenen te gebruiken om de ingrediëntenlijst te lezen, selecteer je hoogstwaarschijnlijk producten met canola, zelfs van het eigen huismerk van de winkel(s). De meeste voor-geprepareerde salades die "juice up" en romig zijn met dressings(sausen) bevatten geestdodend obesitas-opwekkende koolzaadolie.

Denk twee keer na (en controleer de ingrediënten) voordat u aardappelsalade, koolsalade, kipsalade, roerbak, saladedressings, mayonaise, diepvriesmaaltijden, gebakken goederen en bijna alle chips en koekjes koopt. Bovendien is 90 procent of meer van alle koolzaadolie genetisch gemodificeerd (in de VS, nvdr.) en bevat pesticiden.

Canola-olie stolt als lijm, veroorzaakt enorme gewichtstoename en snel

Laat wat canola-olie enkele weken buiten in een kom staan en kijk wat er gebeurt. Er komen geen insecten in voor. Geen dieren. Het wordt dikker. Het stolt als lijm. Dit gebeurt er ook mee in je lichaam en hersenen. Het heet plaque. Het leidt tot gewichtstoename, geheugenverlies en kanker. Canola-olie is zo goed als de eerste keuze van de voedselverwerkende industrie geworden.

Canola-olieverbruik draagt ​​bij aan uw risico op hypertensie en beroerte omdat het bijdraagt aan hoge bloeddruk door bloedstolling en verhoogde kwetsbaarheid in de membranen van erytrocyten (type rode bloedcel), en dat leidt tot een beroerte.

Als je dat nog niet hebt gedaan, draai dan elk eetbaar product om dat je overweegt te kopen in elke winkel, of het nu biologisch is of niet, en als het canola-olie (of met de benamingen Colza, Koolzaad, Raapzaad …wat allemaal hetzelfde is nvdr.) bevat, of dat nu biologisch is of niet, leg het product dan gewoon weer neer en ga verder. Het is het gewoon niet waard. Wil je zwaarlijvig en dom zijn? Wilt u chronische lusteloosheid en geheugenverlies ervaren? Eet geen koolzaadolie. Het is zeker niet 'gezond voor het hart'. Het is niet eens eten. Het is niet eens een plant. Vermijd het als de pest.

Tune your food news frequency to FoodSupply.news en ontvang updates over meer giftige voedingsmiddelen en voedseltekorten die naar winkels bij u in de buurt komen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

Pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

LiveLoveFruit.com

YouCanThrive.org

Nature.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2023-06-22-90percent-all-processed-food-contains-canola-oil.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...