woensdag 14 juni 2023

Verbolgen Amerikaanse doctor: COVID-19 gevaccineerden zullen in de komende vijf jaar sterven

 augustus 24, 2021 

In de VS maken steeds meer verontwaardigde ouders, artsen en onderwijskrachten gebruik van het platform van openbare hoorzittingen van schoolbesturen om hun verontwaardiging en ongenoegen over de zich snel ontwikkelende bioveiligheidsstaat te uiten.

Onlangs nog ging een doctor in de filosofie in de staat Ohio naar de plaatselijke schoolraad om de aanwezige vertegenwoordigers erop te wijzen dat met de mRNA COVD-9 vaccinatie de doos van Pandora was geopend.

Volgens doctor Sean Brooks hebben allen die zich met de mRNA-technologie laten inenten hun doodvonnis getekend. Na eraan te hebben herinnerd dat de uitvinder van het synthetische boodschapper-ribonucleïnezuur, Dr. Robert Malone, de toediening ervan samen met het COVID-19 vaccin sterk afraadt, voorspelde hij vervolgens dat degenen die een van de experimentele mRNA-vaccins kregen toegediend, binnen de komende vijf jaar zouden sterven.

Dr. Brooks noemde drie karakteristieke “doodbrengende redenen”:

“Ten eerste. Ze hebben hun eigen immuunsysteem met 35% verminderd. De eerste dosis verminderde het met 15%. De tweede met 35%. Als je een boosterinjectie krijgt, zul je sterven. Dat is het. Als ze in de toekomst de griepprik krijgen, zul je sterven.

Tweede reden. Infectiebevorderende antilichamen. Infectiebevorderende antilichamen komen voor bij iedereen die het vaccin heeft genomen. Tenzij, natuurlijk, ze het placebo hebben gekregen. Maar er is geen manier voor u om erachter te komen. Infectiebevorderende antilichamen misleiden het hele lichaam door te denken dat de cel die de ziekteverwekker verstoort, het verstoort, terwijl dat in feite niet zo is. Uiteindelijk leidt dit tot een cytokinestorm die orgaanfalen veroorzaakt. Dit zal je dood veroorzaken. En je kunt het niet tegenhouden. Geen medicijn kan het tegenhouden.

Het derde ding. Bloedstolsels. Iedereen die de vaccinatie heeft gehad, vormt bloedstolsels. Als je me niet wilt geloven, er is een manier om erachter te komen. Neem de D-dimer test, bijvoorbeeld. Hiermee worden bloedklonters op microscopisch niveau opgespoord. Terwijl ik met u spreek, worden bloedklonters bij mensen verwijderd. Miljoenen zijn gestorven aan de injecties.”

Zichtbaar ontdaan richtte Dr. Brooks ook zijn woord tot ouders die overwegen hun kinderen tegen Corona te laten inenten, waarbij hij zich evenmin inhield:

“Ze zullen hen permanent steriliseren. Mensen die de injectie hebben gehad worden gesteriliseerd. 80% van de gevaccineerde vrouwen hebben hun kind in het 1e trimester verloren. Ze kunnen geen kinderen krijgen. Ze hebben ook het equivalent van HIV geïnjecteerd gekregen. Zij kunnen geen borstvoeding meer geven, geen bloed, organen, bloedplasma of beenmerg meer doneren. Als je me niet gelooft, probeer bloed of plasma te doneren en ontdek wat er zal gebeuren. Je zult worden weggestuurd. De uitzondering, natuurlijk, is als je in Californië woont. Hier mag je giftig bloed doneren dat spike-eiwitten bevat. De injecties produceren spike-eiwitten die ook in het vaccin zitten. En deze worden geproduceerd door je RNA in tweeën te splitsen. Je bent niet langer een mens. Jij bent iets anders. En je bent vatbaar voor een groot aantal ziektes.”


In de laatste spurt nam Dr. Brooks het opnieuw op tegen de vertegenwoordigers van het schoolbestuur en maakte hen duidelijk dat hen de dood boven het hoofd hing.

“En dit is wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik heb geen idee hoeveel van uw medewerkers zijn ingeënt, maar uw school zal sluiten. Ze zullen niet open blijven. Ze zullen sluiten omdat ze ziek zullen worden en sterven. Dit zal gebeuren in al uw gebouwen. En het is al aan het gebeuren. Het is niet te stoppen. Dank u.”

In tegenstelling tot het conformistische Nederland gaan in de VS steeds meer leden van de wetenschappelijke gemeenschap de barricaden op en zetten daarbij carrières en levens op het spel. Men kan alleen maar zijn hoed afnemen voor Dr. Sean Brooks en personages die uit hetzelfde hout zijn gesneden. Zie hieronder.

Video via het ‘Banned Youtube Videos’ Bitchute-kanaal.



Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/verbolgen-amerikaanse-arts-covid-19-gevaccineerden-zullen-in-de-komende-vijf-jaar-sterven/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...