donderdag 1 juni 2023

Voormalig VN-directeur doet schokkende onthullingen over 8 miljoen vermiste kinderen


In een interview met Reiner Füllmich beschrijft voormalig VN-directeur Calin Georgescu uit Roemenië het proces van infiltratie en wereldwijde overname van de VN door oligarchen, met name Klaus Schwab van het World Economic Forum. Hij schetst de machtsstructuren van de VN, de heimelijke manipulatie, uitbuiting en onderwerping van mensen over de hele wereld.

Georgescu, die leiding gaf aan het United Nations Global Sustainable Index Institute, doet in het interview een aantal schokkende onthullingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Pedofilie

Hij zei onder meer dat de oligarchen gelinkt kunnen worden aan de grote aantallen kinderen die elk jaar spoorloos verdwijnen.

“Het probleem is dat al deze oligarchen gelinkt zijn aan het systeem van pedofilie,” zei Georgescu in gesprek met Füllmich.

Transhumanisme

“We weten dat er jaarlijks meer dan acht miljoen kinderen verdwijnen. Dat staat gelijk aan de hele bevolking van Oostenrijk. Ze verdwijnen zomaar, zonder informatie,” voegde hij toe.

“En dit is het transhumanisme. We moeten deze misdaden stoppen.”

Bijna elke dag verdwijnt er één kind spoorloos uit de asielopvang in Nederland, blijkt uit cijfers van onderzoeksjournalist Sanne Terlingen. Een deel daarvan wordt gedwongen tot sekswerk.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...