donderdag 20 juli 2023

Advocaat in Europarlement: ‘Als mensen het zouden weten, zou men dit verschrikt massaal afkeuren’


De Zwitserse advocaat Philipp Kruse legde op 4 juli jongstleden in het Europees Parlement treffend uit waarom de WHO, Gavi en de Europese Commissie een totalitaire machtsstructuur vormen.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer bekeek zijn speech en maakte een beknopte samenvatting.

Waarom is de WHO een totalitaire machtsstructuur? De directeur-generaal kan met een druk op de knop een gezondheidscrisis uitroepen. Alles wat de WHO aanbeveelt zal uiteindelijk verplicht worden. Er is geen effectieve bescherming van grondrechten op landsniveau.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nergens besproken

De WHO zal de enige zijn die beslist wat ‘waarheid’ is ten aanzien van gezondheid, inclusief de welbekende censuur van onwelgevalligheid. Er is geen mechanisme van correctie of controle meer. Ze kunnen gewoon door blijven gaan met bullshit zonder evaluatie, waarschuwt Mittemeijer.

Dit zal leiden tot: schending van mensenrechten, geen evaluaties of correctie en geen scheiding meer van machten. “Dit wordt echter nergens besproken in de publieke arena, de parlementen of media.”

Verschrikt massaal afkeuren

Als mensen het zouden weten, zou men dit verschrikt massaal afkeuren, zei Kruse in het Parlement.

Mittemeijer betwijfelt dat. “In mijn omgeving vindt iedereen het wel best en gaat, als de WHO het dicteert, gewoon de spuit erin, het kind van school, de kap op en de stok in de neus.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...