dinsdag 11 juli 2023

Alarmerend: “Ongebruikelijke toename” van gevallen van ernstige myocarditis treft pasgeborenen en baby’s in het Verenigd Koninkrijk

 juli 11, 2023   2075   20 

 

    Foto van Pixabay

De WHO heeft gewaarschuwd voor een “ongewone toename” van myocarditisgevallen bij baby’s die in het Verenigd Koninkrijk geboren zijn.

De toename van myocarditis is dramatisch. Een ziekenhuis in de regio Zuid-Wales meldde de afgelopen zes jaar slechts één geval van myocarditis bij pasgeborenen en baby’s, schrijft The Vigilant Fox.

Maar in een tijdsbestek van minder dan een jaar, tussen juni 2022 en april 2023, “presenteerden zich tien baby’s jonger dan 28 dagen met symptomen van myocarditis” in datzelfde ziekenhuis.

“Ik weet wat u op dit moment denkt,” zei Epoch Times-presentator Roman Balmakov. “Wat kan er mogelijk hebben geleid tot deze toename van het aantal gevallen van myocarditis bij baby’s in de jaren 2022 tot 2023? Zou het iets te maken kunnen hebben met de grootschalige push om iedereen in het land, inclusief zwangere vrouwen, volledig te laten vaccineren?”

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vermoedt dat het enterovirus de oorzaak zou kunnen zijn van deze verontrustende stijging van het aantal gevallen van myocarditis. Ze erkennen echter dat myocarditis door dit virus meestal “zeldzaam” is.

Het blijft een raadsel waarom de WHO geen onderzoek overweegt of voortzet naar de vraag of het experimentele vaccin, dat aan miljoenen zwangere vrouwen is toegediend, mogelijk verband houdt met deze verontrustende trend.

In de Pfizer-documenten staat gedetailleerd beschreven dat “transplacentale” blootstelling aan het vaccin kan gebeuren en ook gebeurt.


Misschien moet de WHO eens goed kijken en onderzoeken of dit verontrustende fenomeen iets te maken heeft met de plotselinge toename van myocarditis onder pasgeborenen in het Verenigd Koninkrijk.

De volledige video over dit onderwerp en over de dood van profbasketballer Oscar Cabrera Adames vindt u op de onderstaande link:

Profbasketballer geeft mRNA-vaccin de schuld van myocarditis, sterft aan hartaanval


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/alarmerend-ongebruikelijke-toename-van-gevallen-van-ernstige-myocarditis-treft-pasgeborenen-en-babys-in-het-verenigd-koninkrijk/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...